Orange LOVESTE Direct in DIGI Romania, Hotararea Pusa in Aplicare in Toata Tara

Orange LOVESTE Direct DIGI Romania Hotararea Pusa Aplicare Toata Tara

Orange, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, a decis ca este momentul sa puna accent mult mai mare pe clientii din tara, mai exact pe cei noi atrasi prin portare. Lovind direct in DIGI Romania cu aceasta campanie, Orange ii permite oricarei persoane care isi porteaza numarul de telefon mobil sau serviciul de internet si TV la Orange va beneficia de o reducere de 50% la abonamentele aferente timp de un an, plus 3 luni gratuite de acces la Netflix sau HBO Max.

Orange lanseaza oferta in contextul in care competitia pe piata de telecomunicatii devine din ce in ce mai acerba, iar Orange incearca sa isi consolideze pozitia prin intermediul unor pachete atractive pentru consumatori. Oferta este valabila pentru multiple de abonamente, inclusiv cele care includ servicii integrate de mobil, internet fix si televiziune.

Orange este intr-o competitie acerba cu DIGI Romania pe piata de internet fix si televiziune, acolo unde grupul romanesc are un monopol, iar pe piata de telefonie mobila, incearca sa atraga mai multi clienti noi, chiar daca este lider de piata, dar a pierdut destui clienti catre competitorul sau in ultimii ani.

Orange LOVESTE Direct in DIGI Romania, Hotararea Pusa in Aplicare in Toata Tara

Campania este valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie, iar oferta poate fi activata in toate magazinele Orange sau online, pe site-ul oficial al companiei. De asemenea, clientii care aleg sa se porteze la Orange si sa activeze unul dintre abonamentele promotionale vor beneficia de asistenta gratuita pentru configurarea si transferul serviciilor.

Orange se asteapta, cel mai probabil ca aceasta promotie sa atraga un numar semnificativ de noi clienti, mai ales in randul celor care cauta sa reduca costurile cu telecomunicatiile, fara a face rabat la calitatea serviciilor. In plus, colaborarea cu platforme de streaming precum Netflix si HBO Max este vazuta ca un avantaj competitiv important, intr-o perioada in care consumul de continut online este in continua crestere.

Orange deruleaza aceasta campanie speciala doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, astfel ca oricine este dornic sa profite de oferta, ar trebui sa o faca foarte rapid, deoarece ea va disparea la un moment dat si nu se stie cand va mai fi din nou disponibila pentru noi.

author avatar
Redactia iDevice.ro