PPC Romania: Informarile Oficiale foarte IMPORTANTE, in Atentia Clientilor din Toata Tara

PPC Romania Informarile Oficiale IMPORTANTE Atentia Clientilor Toata Tara

PPC Romania a publicat doua noi informari de interes pentru milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca in mod oficial vedem transmis pentru noi toti un sfat simplu pentru a spala mai eficient: coboara temperatura apei de spalare la 20⁰ C. Acest truc te poate ajuta sa economisesti pana la 50% din consumul de energie electrica. In plus, exista multe alte metode de eficientizare a consumului de energie acasa, pe care le poti descoperi pe platforma companiei.

PPC Romania spune ca eficienta nu trebuie sa se opreasca la spalarea rufelor. Daca vrei sa iti incarci bateriile, la propriu si la figurat, ce-ai zice de un weekend la mare cu gasca ? Si ce ar putea fi mai potrivit decat sa faci acest drum cu o masina electrica? Cu soarele pe cer si drumul insorit in fata, poti fi sigur ca vei avea parte de o destinatie plina de energie pozitiva.

PPC Romania spune ca, pentru a ne face calatoria si mai placuta, aplicația PPC blue ne pune la dispozitie o harta a statiilor de incarcare, astfel incat sa-ti poti planifica traseul fara griji. Fie ca esti un sofer experimentat sau abia ai facut trecerea la mobilitatea electrica, acest instrument iti va usura drumul catre o vacanta reusita si prietenoasa cu mediul.

PPC Romania, Indiferent daca e vorba de economisirea energiei acasa sau pe drum, are solutii inteligente pentru a-ti simplifica viata. Asa ca, data viitoare cand iti planifici vacanta sau cand faci ordine in casa, nu uita de aceste trucuri simple, dar eficiente.


Dacă te întrebi cum să speli rufele mai eficient după concediu, îți dăm noi un pont: coboară temperatura apei de spălare la 20⁰ C și poți economisi până la 50% din consumul de energie electrică. Există multe trucuri de eficiență energetică acasă. Descoperă-le pe toate pe Electripedia.

Când Soarele are un drum care îi poartă numele, știi sigur că destinația va fi una plină de energie bună. Așa că urcă-te în mașina electrică și mergi un weekend la mare cu gașca! În aplicația PPC blue găsești harta stațiilor de încărcare, ca tu să-ți organizezi mai ușor traseul.

author avatar
Redactia iDevice.ro