Ungaria: Promisiunea Oficiala cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Aderarea Deplina a Romaniei la Schengen

Ungaria Promisiunea Oficiala Masuri ULTIM MOMENT Aderarea DEplina Romaniei Schengen

Ungaria continua seria anunturilor oficiale de ultim moment cu privire la aderarea deplina a Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca in cursul acestui weekend avem o noua dovada a faptului ca Budapesta este in spatele nostru, secretarul de stat maghiar Zsigmond Barna Pál, reafirmand necesitatea includerii tarii noastre in totalitate in Spatiul Schengen.

Ungaria continua sa sustina aderarea deplina a Romaniei la Schengen, Zsigmond Barna Pál afirmand ca guvernul de la Budapesta va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a duce acest lucru la indeplinire, dupa intrarea in Air & Sea Schengen, oamenii lui Viktor Orban parand sa fie in totalitate de acord cu faptul ca noi nu trebuie sa mai fim pedepsiti.

Ungaria si-a aratat inca de la inceputul anului sustinerea pentru aderarea deplina a Romaniei la Schengen, dar problema cea mai mare este ca legaturile sale cu Rusia fac sustinerea sa aproape inutila, pentru ca multe cancelarii ale UE evita sa aiba relatii foarte cordiale cu guvernul de la Budapesta, iar asta ar putea fi o piedica mare pentru noi.

“Ungaria susține aderarea deplină la Schengen a României și Bulgariei, astfel încât acest lucru să se poată realiza și la trecerea frontierei terestre.. Ungaria sprijină acest lucru necondiționat și vom face tot ce ne stă în putință pentru ca acest lucru să se întâmple în timpul președinției noastre.

Este un lucru bun că acest lucru a fost implementat în punctele de trecere a frontierei aeriene și pe apă, dar este necesar și cât mai curând posibil în ceea ce privește frontierele terestre. Aderarea la Schengen ar da o dinamică importantă relațiilor economice dintre cele două țări, iar volumul acestora ar crește.”

author avatar
Redactia iDevice.ro