Italia: Meloni Anunta Masuri Puternice de ULTIM MOMENT, ca Austria si Germania, Ajutand Aderarea Deplina a Romaniei la Schengen

Italia Meloni Anunta Masuri Puternice ULTIM MOMENT Austria Germania Ajutand Aderarea Deplina Romaniei Schengen

Italia anunta prin Giorgia Meloni ca pregateste noi masuri puternice, in baza carora poate fi ajutata aderarea deplina a Romaniei la Schengen, asa cum fac Austria si Germania in momentul de fata, premierul de la Roma dorind sa reduca si mai mult fluxurile de migranti catre tara sa, un deziderat care are sanse extrem de mari de a fi dus la indeplinire.

Italia a facut eforturi extrem de mari pentru a reduce substantial numarul de migrnati care au ajuns annual pe teritoriul sau, iar Giorgia Meloni se lauda cu 64% mai putine intrari decat in 2023, dar vrea sa reduca si mai mult cifrele, pasii pregatiti de ea putand fi de mare ajutor pentru aderarea deplina a Romaniei la Schengen, poate chiar in anul 2024.

Italia este, impreuna cu Austria, una dintre tarile care a cerut masuri mai dure cu privire la reducerea migratiei ilegale in Europa, reusind pana acum doar sa incheie singura intelegeri cu diverse state europene pentru acest lucru, dar eforturile sale ajuta aderarea deplina a Romaniei la Schengen, ceea ce, in final, este o veste excelenta.

“Am o treabă foarte buna cu migrantii si mi se pare că efectele se vad usor. Întotdeauna am spus că îmi voi dedica timpul necesar să găsesc soluții structurale și anul acesta avem cu 64% mai puține debarcari decat in 2023, cu 30% mai puține decât în 2022.

Sunt date pe care intenționez să le îmbunătățesc în continuare și care convin și Europa să se schimbe. Când am ajuns eu se vorbea doar de redistribuire a migranților, acum trebuie să lucrăm în continuare, o vom face și cu o următoare prevedere care va fi votata în Consiliul de Miniștri. a declarat Giorgia Meloni la Rete 4.”

author avatar
Redactia iDevice.ro