X

Masura Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata de Posta Romana pentru Milioane de Romani din Tara

Posta Romana a facut un anunt public despre care trebuie sa stie toti romanii, dar care va bucura cu siguranta extrem de multi oameni, iar asta pentru ca in mod oficial a dat startul procesului de distribuire a pensiilor recalculate din sistemul public de pensii, conform noilor valori stabilite in urma recalcularii acestora.

Posta Romana spune ca aceasta actiune vine in contextul unor schimbari recente in sistemul de pensii, menite sa reflecte mai corect contributiile beneficiarilor de-a lungul vietii active. Pana la data de 15 septembrie, Posta Romana va distribui aproximativ 4,6 milioane de taloane de pensie si sumele aferente catre beneficiarii care opteaza pentru primirea pensiei in numerar.

Aceasta operatiune de amploare implica mobilizarea a peste 14.000 de angajati ai companiei, dintre care mai mult de 10.000 sunt postasi. Acesti postasi vor avea misiunea de a distribui zilnic peste 300.000 de pensii in intreaga tara, asigurandu-se ca fiecare beneficiar primeste drepturile banesti cuvenite in timp util.

Posta Romana spune ca pentru a garanta ca procesul de distributie se desfasoara fara intarzieri, Posta Romana a implementat o serie de masuri logistice si organizatorice. Compania a subliniat ca a depus toate eforturile necesare pentru ca taloanele de pensie si sumele de bani sa ajunga in posesia beneficiarilor in termenul stabilit, indiferent de locatia acestora.

Posta Romana ramane singura companie de curierat si servicii postale din Romania capabila sa ajunga in toate colturile tarii, ceea ce o pozitioneaza ca principalul furnizor de servicii postale la nivel national. Investitiile continue in tehnologie si digitalizare efectuate de companie in ultimii ani au contribuit semnificativ la cresterea eficientei si calitatii serviciilor oferite.

Posta Romana isi reafirma angajamentul de a oferi servicii de cea mai inalta calitate, asigurand ca toti beneficiarii de pensii recalculate vor primi sumele cuvenite la timp si in conditii optime.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 3, 2024, 9:50 PM 21:50

Disqus Comments Loading...