Nicolae Ciuca Anunta Oficial Prioritatile de ULTIM MOMENT ale PNL pentru MILIOANE de Romani

Nicolae Ciuca Anunta Oficial Prioritatile ULTIM MOMENT PNL MILIOANE Romani

Nicolae Ciuca, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a prezentat directiile prioritare ale partidului pentru sesiunea parlamentara care tocmai a inceput. Liderul liberal a subliniat angajamentul ferm al PNL pentru promovarea unor proiecte legislative clare, 100% liberale, menite sa sprijine angajatii, antreprenorii si pensionarii din Romania.

“Ne-am propus sa sustinem romanii prin masuri corecte, echitabile si luate la timp, indiferent daca vorbim despre angajati, antreprenori sau pensionari. Vom continua sa protejam firmele romanesti printr-o politica fiscala predictibila si competitiva, fara impozite si taxe noi sau majorate”, a declarat Nicolae Ciuca. El a adaugat ca PNL va mentine cota unica de impozitare si va sustine neimpozitarea pensiilor cu valoare de pana la 3000 de lei.

Nicolae Ciuca spune ca un alt punct cheie al agendei legislative a PNL este sustinerea initiativelor private si a investitiilor, atat publice cat si private. “Vom continua sa protejam mediul economic romanesc prin ajutoare financiare din fonduri europene si granturi. Ne dorim o economie solida, capabila sa genereze prosperitate pentru toti cetatenii”, a mai precizat liderul liberal.

Nicolae Ciuca afirma ca pe langa masurile economice, PNL si-a exprimat intentia de a promova proiecte legislative pentru protectia familiei si a copiilor. “Pentru noi, familia si copiii reprezinta pilonul fundamental al convingerilor noastre politice. Vom inaspri legislatia penala pentru a proteja copiii impotriva abuzurilor si vom elimina publicitatea la jocurile de noroc”, a spus Ciuca.

In plus, PNL intentioneaza sa sprijine studentii care urmeaza cursuri in strainatate si se intorc in Romania, precum si sa reduca birocratia pentru a stimula absorbtia fondurilor europene si implementarea Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

“Ramanem angajati in consolidarea economiei si ne dorim o Romanie puternica si prospera. PNL va continua sa isi dedice intreaga activitate in Parlament pentru siguranta si binele romanilor”, a concluzionat Nicolae Ciuca.

Sesiunea parlamentara care tocmai a inceput promite sa fie una decisiva pentru viitorul economic si social al Romaniei, cu PNL pregatit sa isi puna in aplicare viziunea liberala pentru dezvoltarea tarii.