Telekom Aprinde Sperantele Clientilor, ce da GRATUIT In Luna Septembrie in Romania

Telekom Aprinde Sperantele Clientilor GRATUIT Luna Septembrie Romania

Telekom incepe luna septembrie cu o serie de vesti extrem de bune pentru milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial ca vine in intampinarea nevoilor lor cu o campanie speciala destinata celor care doresc sa inceapa noul an scolar cu un abonament nou.

Telekom a lansat o campanie noua sub sloganul “Back to School”, iar ea le ofera sansa tuturor clientilor care achizitioneaza un abonament nou sa castige un card cadou in valoare de 500 de lei la unul dintre partenerii companiei, si exista peste 100 de vouchere oferite incepand din acest moment.

Telekom spune ca aceasta campania este activa pana pe 15 octombrie, iar oricine isi face un abonament nou in aceasta perioada este automat inscris in tragerea la sorti pentru un card de cumparaturi la unul dintre partenerii Telekom. Cardul cadou poate fi folosit pentru achizitionarea de produse sau servicii, astfel incat castigatorii sa-si poata pregati in mod optim inceputul de an scolar sau sa-si satisfaca alte nevoi personale.

Telekom Aprinde Sperantele Clientilor, ce da GRATUIT In Luna Septembrie in Romania

“Back to school! Achiziționează un abonament nou și poți câștiga un card cadou de 500 lei pentru cumpărături. Alege abonamentul care ți se potrivește. CÂȘTIGĂ ȘI TU UN CARD CADOU DE 500 LEI! Până în 15 octombrie, orice abonament nou te înscrie automat în tragerea la sorți pentru un card de cumpărături la unul dintre partenerii noștri.” a declarat compania.

Telekom afirma ca totiei interesati sunt invitati sa viziteze cel mai apropiat magazin din oricare localitate din tara, sau sa acceseze site-ul oficial pentru a afla mai multe detalii despre abonamentele disponibile si cum pot participa la aceasta campanie.

Oferta este valabila atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti care doresc sa-si reinnoiasca abonamentul. Nu rata ocazia de a incepe noul an scolar cu un plus de avantaj! Fa-ti acum un abonament nou la Telekom si poti castiga un card cadou de 500 de lei!

author avatar
Redactia iDevice.ro