X

ASIA Express: Drumul Zeilor a Inceput cu Primele CONTROVERSE Dezvaluite de Antena 1

ASIA Espress, Drumul Zeilor, a inceput saptamana aceasta, iar popularul reality show readuce in atentia a milioane de romani avernturile pe care Atena 1 le pregateste an, de an, pentru concurentii sai. In cea mai recenta editie a emisiunii America Express, concurentii s-au confruntat cu una dintre cele mai periculoase si palpitante probe de pana acum – cursa de bivoli viteza, care i-a pus la incercare atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Pe „Drumul Zeilor,” competitia devine din ce in ce mai dificila, iar tensiunile intre echipe sunt tot mai evidente.

ASIA Espress a dezvaluit fanilor din toata Romania si ca un conflict a izbucnit intre Ioana State si Mane Voicu, dupa ce Mane a acuzat-o pe Ioana ca este „incapatanata rau”. Cei doi au avut un schimb de replici aprins, sub presiunea probelor extreme, iar situatia a devenit tensionata, afectand dinamica echipei.

ASIA Espress pune deasemenea in centru si faptul ca emotiile nu au lipsit nici pentru Andrei Ursu si Vlad Condurache, care au trait momente sensibile in casa unei familii din Thailanda. Cei doi concurenti au fost impresionati de ospitalitatea localnicilor, iar intalnirea a fost una deosebit de emotionanta, oferindu-le o pauza binevenita de la stresul cursei.

Asia Express: Drumul Zeilor a Inceput cu Primele CONTROVERSE Dezvaluite de Antena 1

ASIA Espress spune totusi ca nu toti concurentii au avut parte de experiente la fel de placute. Betty Salam a fost descalificata din competitie dupa ce medicii i-au interzis sa mai participe la probe, din cauza problemelor de sanatate. „Erau vreo 6-7 barbati in jurul nostru care incercau sa ne ajute, cautau disperati o solutie”, a declarat Betty, vizibil afectata de situatia neprevazuta.

In acelasi timp, Carmen Negoita si Andreea Pereteanu au primit ajutor neasteptat din partea politiei din Thailanda, care le-a gasit un loc de dormit dupa o zi obositoare de competitie. Aceasta interventie le-a oferit un moment de respiro, inainte de a se arunca din nou in provocarile urmatoare.

ASIA Espress ne anunta deasemenea ca maine seara, telespectatorii vor fi martorii unui moment crucial: castigarea amuletei, care poate avea efecte nebanuite asupra evolutiei echipelor. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a dat o veste socanta concurentilor intrati in jocul de amuleta, lasandu-i fara cuvinte.

Echipele au ramas uimite cand au aflat ce sarcina urmeaza sa indeplineasca pentru a intra in posesia amuletei, o provocare mult mai dificila decat se asteptau. Cum se vor descurca echipele si cine va avea puterea de a depasi toate obstacolele de pe Drumul Zeilor? Raspunsul il vom afla in urmatoarele episoade, unde suspansul si adrenalina vor continua sa fie la cote maxime.

This post was last modified on sept. 4, 2024, 1:22 PM 13:22

Disqus Comments Loading...