Austria: Masurile Oficiale URGENTE ale lui Karl Nehammer si Efectul in Aderarea Deplina a Romaniei la Schengen

Austria Masurile Oficiale URGENTE Karl Nehammer Efectul Aderarea Deplina Romaniei Schengen

Austria a anuntat in mod oficial astazi, prin minsitrul Gerhard Karner, ca masurile de urgenta promise de catre Karl Nehammer au inceput sa aiba efect, iar el este unul puternic, totul pentru ca numarul cererilor pentru reintregirea familiei, facute de azilanti, a scazut dramatic, iar asta poate ajuta aderarea deplina a Romaniei la Schengen.

Austria a amenintat ca va incepe sa analizeze mult mai atent cererile de azil facute de catre oricine vrea sa-si reintregeasca familia, Karl Nehammer spunand ca exista o problema majora cand vine vorba despre aceste proceduri, iar introducerea testelor ADN a generat o scadere dramatica a numarului de cereri, totul fiind de ajutor pentru aderarea deplina a Romaniei la Schengen.

Austria a fost obligata sa puna in aplicare masuri de acest gen din cauza faptului ca foarte multi migranti care primisera azil, abuzau de sistem, depunand cereri false pentru a aduce in tara nu rude directe, ci alte persoane, insa Karl Nehammer a gasit solutia pentru problema, iar in final aderarea deplina a Romaniei la Schengen ar putea fi ajutata serios.

„Lupta împotriva abuzului în materie de azil este la fel de importantă ca și lupta împotriva migrației ilegale și lupta împotriva mafiei de contrabandă. Pentru a preveni abuzul pe scară largă la reîntregirea familiei, trei măsuri imediate au fost lansate în luna mai a acestui an: creșterea numărului de teste ADN.

Monitorizarea atentă a acestor teste și verificarea documentelor de către specialiști. Dacă există cel mai mic dubiu cu privire la autenticitatea sau acuratețea documentelor sau certificatelor, relația trebuie dovedită prin teste ADN. Avem o creștere de cinci ori față de începutul anului 2024. sustine ministrul de interne Gerhard Karner.”

author avatar
Redactia iDevice.ro