X

BANCA Transilvania Transmite 2 Informari Oficiale, ce da GRATUIT Clientilor din Romania

BANCA Transilvania, grupul financiar cel mai mare din Romania si unul dintre cele mai mari care activeaza in Europa de Sud-Est in momentul de fata, a decis sa continue seria surprizelor majore pentru clienti si a lansat acum ceva timp o noua optiune pentru clientii sai, care permite economisirea banilor fara efort, direct din aplicatia BT Pay.

BANCA Transilvania ne spune ca este vorba despre contul de economii Round Up, o solutie inovatoare care iti aduna automat maruntisul de fiecare data cand faci o plata, ajutandu-te sa pui bani deoparte fara sa-ti dai seama. Practic, de fiecare data cand faci o tranzactie, suma este rotunjita, iar diferenta se depune automat in contul tau de economii.

BANCA Transilvania a hotarat ca unii dintre cei care activeaza contul de economii Round Up direct din aplicatia BT Pay pot intra intr-un concurs cu premii atractive. BANCA Transilvania ofera 100 de premii a cate 100 de lei pentru primii 100 de utilizatori care isi activeaza contul Round Up in aplicatie. Procesul este simplu si rapid, iar economisirea devine astfel un gest firesc in timpul cumparaturilor zilnice.

BANCA Transilvania, langa Round Up, incurajeaza si utilizarea BT Pay Kiddo, o aplicatie dedicata copiilor si adolescentilor, care le permite acestora sa invete cum sa gestioneze banii de la o varsta frageda. Cei care isi activeaza BT Pay Kiddo in perioada 2 septembrie – 31 octombrie 2024 pot castiga premii de top, printre care: 1 MacBook, 5 iPad-uri, 5 console PlayStation 5, 10 trotinete, 10 vouchere Decathlon in valoare de 500 de lei fiecare, 10 perechi de casti JBL.

BANCA Transilvania a lansat aceasta initiativa vine ca parte a eforturilor de a promova educatia financiara in randul tinerilor si de a incuraja economisirea intr-un mod distractiv si usor de gestionat. Activarea acestor functionalitati este simpla si la indemana oricui, direct din aplicatia BT Pay, facand din gestionarea banilor o experienta moderna si accesibila.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 4, 2024, 1:17 PM 13:17

Disqus Comments Loading...