PPC Romania: 2 Mesaje Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand Milioanele de Clienti din Romania

PPC Romania 2 Mesaje Oficiale ULTIM MOMENT Vizand Milioanele Clienti Romania

PPC Romania, unul dintre grupurile de energie din Romania care are milioane de clienti din toata Romania, a publicat 2 mesaje oficiale importante de timpul moment, deoarece in timpul verii, multi romani se bazeaza pe aparatele de aer conditionat pentru a mentine confortul termic in casele lor. Insa, dupa ce temperaturile din timpul zilei scad, o intrebare des intalnita este: Oare cat consuma aerul conditionat pe timpul noptii?

PPC Romania aduce o veste buna pentru cei care se ingrijoreaza de consumul energetic in timpul somnului. Daca aerul conditionat este setat la o temperatura de peste 23 de grade Celsius, ventilatorul acestuia va consuma mai putina energie, indiferent de durata in care ramane pornit. Aceasta recomandare vine ca o solutie practica pentru cei care doresc sa beneficieze de confort fara sa isi faca griji in legatura cu facturile la energie electrica.

„Poate ai uitat aparatul de aer condiționat pornit peste noapte și îți faci griji pentru consum. Nicio grijă! Dacă ai setat temperatura peste 23 de grade, ventilatorul aparatului de aer condiționat va consuma mai puțin, indiferent de durata de funcționare. ”, a explicat compania.

PPC Romania: 2 Mesaje Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand Milioanele de Clienti din Romania

PPC Romania, in plus fata de recomandarile privind economisirea energiei, indeamna clientii sa isi actualizeze datele personale in sistemele companiei, inclusiv adresa din buletin, numarul de telefon si adresa de email. O astfel de actualizare poate fi realizata rapid, avand nevoie doar de codul de client si codul de plata.

„Când ai #EnergiePentruOrice, e mai simplu să fii cu toate lucrurile la zi. Inclusiv cu actualizarea datelor personale în sistemele noastre, precum adresa din buletin, numărul de telefon sau adresa de email. Tu ai verificat dacă sunt cele corecte? ” adauga PPC Romania.

Intreaga procedura dureaza doar cateva minute si poate fi realizata online, oferind clientilor un mod rapid si eficient de a ramane conectati la informatiile importante legate de contul lor de energie.

Fie ca este vorba despre setarea corecta a aparatului de aer conditionat sau actualizarea datelor personale, micile actiuni de zi cu zi pot avea un impact mare asupra consumului de energie si asupra modului in care clientii interactioneaza cu furnizorii de servicii.

PPC Romania continua sa sprijine romanii in gestionarea eficienta a resurselor si a costurilor, oferind sfaturi utile pentru un consum sustenabil si solutii usor de implementat pentru clienti.

author avatar
Redactia iDevice.ro