X

Austria: Inaintea Germaniei Anunta Masuri Dure de ULTIM MOMENT Benefice Aderarii Depline a Romaniei la Schengen

Austria o ia inaintea Germaniei, iar asta pentru ca Karl Nehammer si Gerhard Karner vor sa impuna o serie de masuri radicale, prin care sa incerce sa reduca si mai mult numarul persoanelor care ajung in tara, ele avand legatura cu azilul, fie cerut direct, fie prin reunificarea famiilor, iar aderarea deplina a Romaniei la Schengen ar putea fi ajutata major.

Austria ar vrea sa creasca varsta sotilor pentru care se poate cere reunificarea familiei de la 18, la 21 de ani, iar in primii 5 ani de ajutor social, bazat pe dreptul de azil, sa ofere doar jumatate din sumele normale, persoanele primite fiind obligate sa poata sa se intretina singure, masurile reducand interesul de a veni in tara si ajuta aderarea deplina a Romaniei la Schengen.

Austria ar vrea sa aplice aceste masuri radicale inaintea Germaniei, ceea ce nu ar trebui sa fie o surpriza prea mare, Karl Nehammer fiind mai totdeauna inaintea lui Olaf Scholz cand vine vorba de masuri radicale, dar ele sunt legate si de deportari in Siria sau Afganistan, totul putand fi de mare ajutor pentru aderarea deplina a Romaniei la Schengen.

„În timpul controalelor în trafic am înființat zone speciale de verificare.Aceste zone sunt eficiente: prevenim utilizarea ilegala a documentelor falsificate. Deasemenea, vor exista modificări legale pentru a reduce în continuare abuzurile la reunificare.

În primii cinci ani în Austria, asistența socială ar trebui redusă la jumătate. În același timp, dorim să definim zone sigure în Siria la nivelul UE, astfel încât să nu mai fie nevoie de protecție subsidiară pentru cel mai mare grup de solicitanți de azil din Austria și să nu mai fie necesară reunificarea familiei.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 5, 2024, 7:35 PM 19:35

Disqus Comments Loading...