X

BANCA Transilvania: 2 Anunturi Oficiale cu o PREMIERA Importanta pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania, institutia financiara cea mai mare din Romania si Europa de Sud-Est, a decis sa publice 2 anunturi extrem de importante pentru clienti, deoarece incepand cu data de 6 septembrie, OTP Bank Romania va demara distribuirea burselor Szulofoldon Magyarul.

BANCA Transilvania transmite ca aceste burse vor fi transferate exclusiv in conturile deschise la OTP Bank Romania, iar beneficiarii vor avea mai multe optiuni la dispozitie pentru a accesa fondurile, inclusiv bancomatele Bancii Transilvania. Pentru a asigura eficienta distributiei, aceasta va fi realizata saptamanal, pe parcursul a doua luni.

BANCA Transilvania subliniaza faptul ca beneficiarii burselor Szulofoldon Magyarul vor putea accesa fondurile prin diverse modalitati, printre care se numara: plata cu cardul bancar OTP Bank, fara aplicarea comisioanelor; utilizarea bancomatelor OTP Bank Romania, Euronet si Banca Transilvania, indiferent de numarul de retrageri; retragerile de la bancomatele altor banci din Romania, cu posibilitatea a doua retrageri gratuite pe luna, iar pentru retragerile suplimentare se vor aplica comisioane conform politicilor fiecarei banci; sucursalele OTP Bank Romania.

BANCA Transilvania: 2 Anunturi Oficiale cu o PREMIERA Importanta pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania a anuntat deasemenea si ca agentia BT Basarabia, situata in Bucuresti, pe b-dul Basarabia 110, bl. L8, sectorul 2, va oferi de acum inainte, in premiera, servicii special destinate clientilor cu deficiente locomotorii, de vedere si de auz. Aceasta este prima agentie bancara din Romania care ofera astfel de facilitati.

Agentia a fost adaptata prin design si dotari speciale pentru a facilita accesul la produse si servicii bancare pentru persoanele cu dizabilitati. Printre noile dotari se numara: o rampa de acces pentru persoanele cu deficiente locomotorii; birouri adaptate pentru un acces mai facil; un bancomat amplasat la o inaltime optima pentru utilizare; un covor tactil care marcheaza traseul de acces in banca pentru persoanele cu deficiente de vedere; Acces la programul “Voci pentru maini”, care faciliteaza comunicarea prin interpreti pentru persoanele cu deficiente de auz.

BANCA Transilvania a gandit aceste masuri pentru a veni in sprijinul persoanelor cu nevoi speciale, consolidand angajamentul institutiei financiare din Romania de a asigura accesibilitate si incluziune pentru toti clientii sai din intreaga tara.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 5, 2024, 9:09 PM 21:09

Disqus Comments Loading...