LIDL Romania Da Clientii pe Spate, ce ofera GRATUIT in Luna Septembrie Romanilor

LIDL Romania Clientii Spate ofera GRATUIT Luna Septembrie Romanilor

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania la ora actuala, a decis ca este un moment propice pentru a lanseaza un nou concurs captivant in aplicatia Lidl Plus, oferindu-le clientilor sansa de a castiga premii fabuloase in perioada 2-29 septembrie 2024.

LIDL Romania spune ca tot ce trebuie sa faci este sa cumperi produse in valoare de minimum 100 de lei din orice magazin din tara, sa scanezi cardul Lidl Plus la casa de marcat si mai apoi sa urmezi procedura oficiala pentru a confirma inscrierea in aplicatie.

LIDL Romania le explica romanilor ca participarea este extrem de simpla! Dupa ce ai realizat o achizitie de minimum 100 de lei pe un singur bon fiscal, scaneaza cardul Lidl Plus si confirma inscrierea in concurs direct din aplicatie. Fiecare achizitie iti ofera o sansa in plus de a castiga unul dintre premiile impresionante puse la bataie: o masina MINI COOPERl 5 x vacante de vis la Disneyland Paris pentru tine si familia ta; 1000 x cupoane de cumparaturi in valoare de 200 de lei prin Lidl Plus.

LIDL Romania Da Clientii pe Spate, ce ofera GRATUIT in Luna Septembrie Romanilor

Pentru a confirma inscrierea, trebuie doar sa apesi butonul “Trimite participare” din aplicatia LIDL Plus dupa fiecare achizitie eligibila. Ai posibilitatea de a trimite mai multe participari in perioada de desfasurare a concursului, crescandu-ti astfel sansele de castig.

LIDL Romania mentioneaza ca din concurs sunt excluse produsele pentru care legislatia romaneasca interzice promovarea, precum tigarile, formulele pentru bebelusi sau anumite bauturi alcoolice (tuica, palinca). De asemenea, taxele suplimentare, cum ar fi cele din cadrul Sistemului Garantie-Returnare (SGR), nu sunt luate in calcul pentru participarea la campanie.

Concursul se desfasoara pana pe 29 septembrie 2024, deci daca esti client Lidl si folosesti aplicatia Lidl Plus, acum ai un motiv in plus sa scanezi cardul la fiecare cumparatura! Nu rata ocazia de a transforma cumparaturile zilnice in sanse reale de castig!

author avatar
Redactia iDevice.ro