Netflix Anunta o Evolutie MAJORA pentru Serialul care a Doborat Recordurile de Vizualizari

Netflix Evolutie MAJORA Serialul Doborat Recordurile Vizualizari

Netflix, platforma de streaming video la cerere cu cel mai mare numar de abonati la nivel global, depasind borna de 200 de milioane de abonamente de ceva timp, a hotarat sa puna in aplicare un plan special pentru fanii serialului Stranger Things. Londra devine scena unui nou capitol in universul Stranger Things, odata cu lansarea piesei de teatru Stranger Things: The First Shadow.

Netflix spune ca productia, deschisa initial in luna decembrie la Teatrul Phoenix din West End, a captivat publicul si va ramane pe scena pana pe 6 aprilie 2025. Piesa, un prequel plasat in Hawkins, 1959, exploreaza evenimentele dinainte ca lumea sa se intoarca cu susul in jos, oferind o perspectiva inedita asupra originii povestii care a cucerit fanii din intreaga lume.

Netflix a hotarat ca noua productie teatrala se bazeaza pe o poveste originala scrisa de fratii Duffer, creatorii serialului Stranger Things, Kate Trefry, scenarist pentru serial, si Jack Thorne, cunoscut pentru scenariul filmului Enola Holmes 2. Regizata de premiatul Stephen Daldry, piesa este codirijata de Justin Martin si produsa de Netflix in colaborare cu Sonia Friedman Productions. Fratii Duffer isi asuma rolul de producatori creativi, continuand sa dezvolte universul Stranger Things dincolo de ecranul mic.

Intr-o declaratie oficiala, Matt si Ross Duffer au subliniat entuziasmul lor pentru aceasta extindere teatrala: “Extinderea lumii noastre dincolo de serialele TV este o experienta palpitanta, iar colaborarea cu aceasta echipa incredibila, condusa de inspiratorul Stephen Daldry, este un proces fericit de descoperire.

Netflix Anunta o Evolutie MAJORA pentru Serialul care a Doborat Recordurile de Vizualizari

Aducerea pe scena a acestei noi povesti Stranger Things, cu public live, este o perspectiva pe care o consideram extrem de interesanta si suntem incantati ca un oras cu o cultura teatrala atat de bogata precum Londra va primi premiera mondiala a noii noastre povesti.”

Netflix explica faptul ca Stranger Things: The First Shadow aduce la viata personaje familiare, precum Joyce Byers (interpretata de Isabella Pappas), Jim Hopper (Oscar Lloyd), Bob Newby (Christopher Buckley) si tanarul Henry Creel (Louis McCartney), oferind spectatorilor o calatorie captivanta in trecutul orasului Hawkins.

In 1959, familia Creel ajunge in Hawkins, aparent un oras linistit din Indiana, pentru un nou inceput. Insa, sub aceasta fatada, se ascunde un mister supranatural, iar evenimentele care se vor desfasura vor avea repercusiuni imense. Piesa exploreaza radacinile acestor evenimente, creand o punte intre trecut, prezent si viitorul orasului.

Ross Duffer a explicat la premiera piesei: “Nu am avut niciodata timp in serial sa exploram povestea de fundal a lui Henry intr-o asemenea profunzime. Asa ca prima idee a fost sa exploram povestea lui si apoi ne-am dat seama ca va avea aceeasi varsta ca un adolescent Joyce, Hopper si Bob, ceea ce este ceva ce ne-am dorit intotdeauna sa facem. Iubim anii ’50 aproape la fel de mult, daca nu mai mult decat anii ’80.”