Programul de ULTIM MOMENT al Postei Romane cu Masuri Importante in Oficiile Postale Romanesti

Programul ULTIM MOMENT Postei Romane Masuri Importante Oficiile Postale Romanesti

Posta Romana a decis sa anunte in mod oficial un program oficial de ultim moment, de importanta foarte mare pentru toata Romania, iar asta deoarece demareaza unui amplu proces de modernizare si digitalizare a retelei postale, investind 8 milioane de lei in achizitia a 2.000 de statii de lucru All-in-One (AiO).

Posta Romana transmite ca acest efort face parte din programul de investitii al Companiei Nationale “Posta Romana”, conform planului de management care urmareste eficientizarea si optimizarea operatiunilor companiei, ceea ce va aduce si servicii mai bune pentru toti romanii care ajung la oficiile sale postale din tara.

Posta Romana transmite ca procedura de licitatie si achizitie pentru noile echipamente a fost deja lansata, iar compania intentioneaza sa finalizeze instalarea celor 2.000 de statii de lucru in oficiile postale din intreaga tara pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Aceste statii de lucru, dotate cu tehnologie de ultima generatie, vor imbunatati considerabil eficienta operatiunilor si calitatea serviciilor oferite clientilor. Posta Romana ramane unul dintre cei mai importanti jucatori cu capital de stat din economia nationala, fiind intr-un proces continuu de transformare si adaptare la nevoile pietei.

Posta Romana, deruland aceste investitii, isi propune sa devina mai agila, dar sa-si pastreze in acelasi timp orientarea catre client si satisfacerea cerintelor acestora. Modernizarea retelei postale reprezinta un pas important pentru Posta Romana in contextul unei economii in plina evolutie, iar investitiile in tehnologie vin sa sprijine acest demers.

author avatar
Redactia iDevice.ro