X

BCR Romania: Noi Explicatii IMPORTANTE Transmise pentru Clientii Romani din Tara

BCR Romania, una dintre cele mai mari baci din Romania, a decis sa aduca in atentia clientilor din intreaga tara, o serie de masuri care au fost luate pentru binele romanilor, iar asta deoarece banca aduce o veste buna pentru toti cei care au o pensie privata: acum este mai simplu ca niciodata sa-ti monitorizezi economiile pentru batranete.

BCR Romania ne transmite ca, cu noua optiune „Pensii Private” din aplicatia George, utilizatorii pot accesa informatii detaliate despre sumele acumulate in conturile lor de pensie privata, precum si despre valoarea contributiilor lunare, totul 100% online.

BCR Romania transmite oficial ca prin doar cateva click-uri, atat de simplu incat chiar si cei mici te pot ajuta, utilizatorii pot vedea in orice moment stadiul contului lor de pensie privata. Indiferent daca te afli acasa, la serviciu sau in vacanta, accesul este garantat oricand, din orice locatie.

BCR Romania: Noi Explicatii IMPORTANTE Transmise pentru Clientii Romani din Tara

„Ai verificat ce face pensia ta privată azi? E atât de ușor, încât și cei mici te pot ajuta. Cu opțiunea de Pensii Private din George, vezi în orice moment ce sume s-au acumulat în contul tău de pensie privată și valoarea contribuției lunare.O pensie privata poate fi o sursa valoroasa de venit suplimentar la batranete. Cu ajutorul acesteia, iti poti asigura fondurile necesare pentru vacante, servicii medicale, intretinerea locuintei sau chiar cadouri pentru nepoti,” subliniaza reprezentantii BCR.

BCR Romania ofera si o optiune de vizualizare detaliata a pensiei private, inclusiv prin contul gratuit 24 Pensie. Cu aceasta optiune, utilizatorii stiu in orice moment unde sunt investiti banii lor si cum evolueaza fondurile acumulate.

BCR Romania spune ca un alt beneficiu este faptul ca de acum inainte scrisoarea de informare anuala va putea fi primita exclusiv prin email, oferind astfel acces rapid si sigur la cele mai recente informatii despre pensia Pilon II si/sau Pilon III gestionata de BCR Pensii. Daca nu ai activat inca aceasta optiune, este timpul sa o faci! Completeaza formularul online si fii mereu la curent cu situatia pensiei tale private.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 6, 2024, 12:00 PM 12:00

Disqus Comments Loading...