X

Spania: Pedro Sanchez OBLIGAT sa ia Masuri de ULTIM MOMENT Ajutand Aderarea Deplina a Romaniei la Schengen

Spania este obligata sa puna in aplicare o serie de masuri de ultim moment din cauza unei probleme cu care se confrunta toata Europa in momentul de fata, iar asta deoarece premierul Pedro Sanchez a vizitat Africa intr-o incercare de a reduce fluxul de migranti catre tara sa, ceea ce ar ajuga aderarea deplina a Romaniei la Schengen in viitor.

Spania a inregistrat in ultimele luni foarte multe persoane care au ajuns ilegal pe teritoriul sau, iar Pedro Sanchez a incheiat noi intelegeri cu diverse tari africate, pentru a incerca sa reduca substantial fluxul de migranti catre Uniunea Europeana, aderarea deplina a Romaniei la Schengen depinzand de reducerea migratiei la nivel general.

Spania duce o lupta singura aici, pentru ca alte tari europene lucreaza deasemenea singure din acest punct de vedere, Pedro Sanchez fiind obligat sa actioneze rapid fara a astepta Comisia Europeana, iar masurile pe care el le pune in ajutare vor ajuta aderarea deplina a Romaniei la Schengen, desi nu se stie foarte clar cat de mult.

“În ciuda retoricii care crește în Europa, migrația nu este o problemă. Este o nevoie care implică anumite probleme, iar pentru aceasta trebuie să împingem formule care să ne permită să gestionăm fenomenul migrației într-un mod uman, sigur și ordonat, în beneficiul societăților noastre respective.

Până nu cu mult timp în urmă, Spania era și o țară a migranților… ei aspirau la o viață mai bună, la fel ca cei care își asumă riscuri mari și își asumă această aventură periculoasă. Africa va continua să fie o prioritate pentru politica externă a Spaniei. Spania, țara mea, vrea să dea un nou impuls relației noastre cu Africa.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 6, 2024, 11:49 AM 11:49

Disqus Comments Loading...