X

Netflix Anunta un Cadou IMPRESIONANT care va Bucura Milioane de Oameni

Netflix obisnuieste sa anunte cu mult timp inainte deciziile majore luate pentru abonatii din intreaga lume, astfel ca acum compania a dezvaluit un cadou de Craciun neasteptat pentru abonati: doua meciuri NFL de sarbatoare, transmise live pe 25 decembrie 2024.

Netflix face un pariu foarte interesant, intr-o miscare surprinzatoare pentru platforma de streaming, deoarece va deveni gazda globala a acestor meciuri mult asteptate, aducand pentru prima data un eveniment sportiv live la scara larga pentru utilizatorii sai.

Netflix spune carimul meci va avea loc la ora 1 PM ET, cand castigatori Super Bowl-ului LVII, Kansas City Chiefs, vor infrunta Pittsburgh Steelers. Urmatorul meci va fi la 4:30 PM ET, cand Baltimore Ravens vor infrunta echipa Houston Texans. Netflix a confirmat, de asemenea, ca acest parteneriat va continua pentru cel putin inca doi ani, cu jocuri programate de Craciun in 2025 si 2026.

Acest anunt vine pe fondul unei colaborari de succes intre Netflix si NFL, inceputa in 2023 cu lansarea serialului „Quarterback”, care a captat atentia fanilor sportului din intreaga lume. In vara anului 2024, platforma va lansa „Receiver”, un nou serial ce va urmari viata si performantele a cinci dintre cei mai buni capturatori de pase din NFL: Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel si Amon-Ra St. Brown.

Netflix Anunta un Cadou IMPRESIONANT care va Bucura Milioane de Oameni

„Am decis anul trecut sa ne asumam un mare pariu pe transmisiuni live”, a declarat Bela Bajaria, directorul de continut al Netflix. „NFL atrage unul dintre cele mai mari publicuri si suntem extrem de entuziasmati ca vom aduce meciurile de Craciun doar pe Netflix.”

De partea cealalta, Hans Schroeder, vicepresedinte executiv al distributiei media NFL, a subliniat importanta parteneriatului: „NFL de Craciun a devenit o traditie, iar colaborarea cu Netflix ne va permite sa crestem aceasta traditie la nivel global.”

Netflix stie ca traditia jocurilor NFL de Craciun dateaza din 1971, revenind in forta in anii ’80. De atunci, aceste meciuri au devenit un punct de atractie pentru milioane de telespectatori. Anul trecut, meciul dintre Raiders si Chiefs a fost unul dintre cele mai urmarite programe TV din 2023, avand o audienta record.

Netflix spune ca pe langa faptul ca jocurile de Craciun vor fi disponibile exclusiv, acestea vor fi difuzate si la televiziuni locale in orasele echipelor participante si disponibile pe NFL+ pentru utilizatorii din SUA. Aceasta colaborare marcheaza un moment istoric pentru Netflix, intrand in lumea sportului live si oferind fanilor NFL o experienta unica de sarbatori.

This post was last modified on sept. 7, 2024, 10:56 AM 10:56

Disqus Comments Loading...