BANCA Transilvania: 5 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT cu Importante Decizii Luate in Romania

BANCA Transilvania 5 Informari Oficiale ULTIM MOMENT Importante Decizii Luate Romania

BANCA Transilvania continua sa inoveze in sectorul bancar din Romania, cea mai mare institutie financiara comerciala din Romania, dar si din Europa de Sud-Est, aducandu-le romanilor in atentie ca al sau Card BT Visa UNTOLD a stabilit noi recorduri de crestere. Laudat pentru cea mai rapida expansiune a unui portofoliu co-brand din regiune, cardul a ajuns la peste 100.000 de unitati emise, la mai putin de un an de la lansare. Acest succes reflecta atat popularitatea evenimentului UNTOLD, cat si increderea clientilor in produsele bancare personalizate oferite de BT.

BANCA Transilvania pune accent pe inovatie si experiente personalizate pentru utilizatorii sai. Prin tehnologia „Pay with Magic” integrata in Cardul BT Visa UNTOLD, clientii beneficiaza de tranzactii rapide si sigure, aducand un plus de confort si eficienta in utilizarea cardului.

BANCA Transilvania a inregistrat o crestere semnificativa in prima parte a anului 2024, datorita extinderii bazei de clienti si intensificarii activitatii operationale. Cresterea numarului de tranzactii si diversificarea ofertei de produse bancare au avut un rol important in obtinerea acestor rezultate pozitive.

BANCA Transilvania: 5 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT cu Importante Decizii Luate in Romania

BANCA Transilvania a lansat recent campania „Bank to School”, prin care ofera multiple beneficii la produsele sale bancare, valabila pana pe 6 septembrie. Printre ofertele atractive se numara cadouri in puncte Star la cardurile Star Forte si Star Gold, credite cu dobanda fixa si premii atractive pentru posesorii Cardului BT Visa UNTOLD. Aceasta campanie vine in sprijinul clientilor, oferindu-le solutii financiare flexibile, in special in perioada de inceput a noului an scolar.

BANCA Transilvania spune ca un alt pilon important al succesului este serviciul Smart Banking, ce include cinci tipuri de abonamente pentru conturi curente, adaptate diferitelor stiluri de viata: Salut, Student, 365, Premium si Premium+. Aceste abonamente ofera gratuitati pentru serviciile de baza, venind in intampinarea nevoilor diversificate ale clientilor.

BANCA Transilvania, prin BT Direct, a anuntat un parteneriat cu iStoma, prin care pacientii pot accesa finantare pentru tratamente stomatologice in peste 1.500 de clinici din tara. Acest parteneriat vine sa sustina accesul la servicii medicale de calitate, oferind posibilitatea de a plati in rate pentru tratamente complexe. BANCA Transilvania continua sa demonstreze ca este un jucator inovator pe piata bancara, oferind produse si servicii care se adapteaza constant nevoilor clientilor sai.

author avatar
Redactia iDevice.ro