Formula 1: Lewis Hamilton il IRONIZEAZA pe Max Verstappen, ce Spune despre Liderul Mondial

Formula 1 Lewis Hamilton IRONIZEAZA Max Verstappen Spune Liderul Mondial

Formula 1 este unul dintre cele mai competitive sporturi din lume, iar Lewis Hamilton ramane un favorit al publicului pentru ca reuseste sa creeze si spectacol in cursele in care participa, acest lucru motivandu-l sa-l si ironizeze pe Max Verstappen, al carui stil de a conduce si obtine victorii, este cu mult diferit, in final.

Formula 1 este vazuta diferit de catre Max Verstappen si Lewis Hamilton, primul spunand ca prefera sa fie lider intr-o cursa de la bun inceput si sa castige la final, in timp ce al doilea spune ca e mult mai provocator si incitant pentru el sa lupte pentru a obtine victorii in cursuele in care participa, preferand sa plece de pe o pozitie inferioara si sa castige.

Formula 1 este si a fost dominata de catre Max Verstappen si Lewis Hamilton, in stiluri diferite, iar asta pentru ca fiecare pilot vrea sa faca lucrurile intr-un anumit mod, pana acum ambii avand succes cu abordarea avuta pentru castigarea curselor, doar ca unul dintre ei face mai mult spectacol, in timp ce celalalt mai putin.

“Doamne, e atât de plictisitor. Sincer, pornind de la început, conducând cursa până la capăt, este foarte plictisitor în comparație cu a lupta din spate și a avea curse. Nu este cursă. Ai putea fi la un test. Te lupți cu un interval de timp în spatele tău.

Trebuie să urmărești ceva. Dar este diferit când ai o mașină sau mașini în față și există o pistă pe care o poți depăși, cum ar fi Austin sau Silverstone, de exemplu. Diferite linii pe care încerci să le descoperi, folosind anvelopele, vântul, vânturile transversale, toate aceste lucruri diferite.”

author avatar
Redactia iDevice.ro