Olanda: Masuri Oficiale FARA PRECEDENT Anuntate, cum Ajuta Aderarea Deplina a Romaniei la Schengen

Olanda Masuri Oficiale FARA PRECEDENT Anuntate Ajuta Aderarea Deplina Romaniei Schengen

Olanda a anuntat o serie de masuri fara precedent pentru Uniunea Europeana, iar asta deoarece minsitrul Marjolein Faber a confirmat in mod oficial pentru toata Europa faptul ca, incepand de la 1 ianuarie 2025 migrantii fara azil nu vor mai primi cazare sau bani de mancare, fiind fortati sa plece din tara, iar aderarea deplina a Romaniei la Schengen poate fi ajutata.

Olanda vrea sa ii forteze pe migrantii care nu au primit drept de azil in tara sa plece, iar pe altii sa ii convinga sa nu mai vina daca nu au sanse de a primi azil, pentru ca lasandu-I fara cazare si mancare, ii transforma in oamenii ai strazii, speranta fiind ca numarul celor care vin sa scada dramatic, reducerea migratiei fiind cheia pentru aderarea deplina a Romaniei la Schengen.

Olanda ia aceste masuri radicale din cauza numarului mare de migranti din tara, refuzand acceptarea Bulgariei in Schengen din acest motiv, insa deciziile noi ar putea intoarce aceasta decizie si ar putea ajuta aderarea deplina a Romaniei la Schengen, chiar daca procesul nu va fi unul chiar atat de rapid, in final.

“De la 1 ianuarie 2025, contribuția statului pentru cazarea persoanelor care ar fi trebuit să plece demult din țară va fi oprită. Mă angajez să mă întorc și nu la cazare subvenționată. Din 2019, solicitanților de azil respinși li se furnizează produse de primă necesitate în Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven și Groningen.

Cu scopul de a împiedica persoanele afectate să provoace hărțuire în calitate de persoane fără adăpost. Orașele sunt acum libere să continue să aibă grijă de acești refugiați pe cheltuiala lor. Amsterdam a anunțat deja că va face acest lucru cel puțin anul viitor.”

author avatar
Redactia iDevice.ro