Schengen: Informarea de ULTIMA ORA a MAI si Activitatile pentru Aderarea Deplina a Romaniei

Schengen Informarea ULTIMA ORA MAI Activitatile Aderarea Deplina Romaniei

Schengen ramane in centru atentiei a milioane de romani, dar si a autoritatilor din Romania, iar asta pentru ca un nou anunt oficial important facut de catre acestea, are menirea de a ne pune in atentie ca acum continua masurile de protejare a granitelor, pentru a asigura aderarea deplina a Romaniei la Spatiul Schengen din anul 2024.

Schengen are granitele externe protejate de catre tara noastra, iar Politia de Frontiera a confirmat descoperirea a inca 10 cetateni sirieni ascunsi intr-o duba care incerca sa treaca ilegal frontiera din Bulgaria, blocarea transporturilor de acest gen fiind esentiala pentru asigurarea aderarii depline la Schengen in cursul urmatoarelor luni de zile.

Schengen ne-a primit partial, conditia fiind ca noi sa aratam ca putem face mai mult in materie de protejare a granitelor, iar adeprarea deplina a Romaniei depinde de demonstrarea constanta a acestui lucru, Politia de Frontiera lucrand zilnic pentru indeplinirea obiectivului, iar saptamanal sunt depistate transporturi ilegale care incearca sa intre sau sa iasa din tara.

“Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat în urma controlului efectuat asupra unui ansamblu rutier zece cetățeni sirieni, ascunşi în podeaua dublă a unei rulote. În data de 07.08.2024, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean moldovean.

In vârstă de 26 de ani, aflat la volanul unui autoturism cu care tracta o rulotă. Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au descoperit, ascunși în podeaua dublă a rulotei, zece persoane. În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 13 şi 49 de ani. a dezvaluit Politia de Frontiera Romana.”

author avatar
Redactia iDevice.ro