Ungaria: Sfidarea Bruxelles-ului Continua, Amenintarea de ULTIM MOMENT pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Ungaria Sfidarea Bruxelles Continua Amenintarea ULTIM MOMENT Aderarea Romaniei Schengen

Ungaria face noi pasi importanti spre sfidarea Bruxelles-ului si amenintarea finalizarii aderarii depline a Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca in baza unui noi anunt facut de catre un parlamentar maghiar, András László, Budapeste va actiona in judecata Comisia Europeana, pentru a “recupera” 2 miliarde de euro, care crede ca ii sunt datorati.

Ungaria spune ca suma de 2 miliarde de euro reprezinta contravaloarea banilor cheltuiti pentru protejarea granitelor Uniunii Europene, astfel ca da in judecata Bruxelles-ul pentru a primi banii, dar masura este una de sfidare, avand in vedere ca Budapesta a fost amendata din cauza policiti iprivind migratia, iar asta ameninta aderarea deplina a Romaniei la Schengen.

Ungaria are o viziune proprie asupra modului in care ar trebui sa fie gestionata migratia si blocati migrantii care ajung la granitele UE, dar masurile pe care le tot ia, ameninta sa faca aderarea deplina a Romaniei la Schengen doar un vis uitat, sau chiar inutila, daca Bruxelles-ul va continua sa il boicoteze pe Viktor Orban.

“Guvernul ungar va lua măsuri legale pentru ca 🇪🇺UE să contribuie la cele 2 miliarde de euro pe care Ungaria le-a cheltuit pentru apărarea frontierelor de sud Schengen împotriva imigrației ilegale. Am ridicat un gard de frontieră și am dotat cu echipaj la granița 🇭🇺Ungaria-🇷🇸Serbia, dar în loc de ajutorul și solidaritatea UE.

Ungaria a fost găsită cu 200 de milioane de euro în luna iunie din cauza legilor noastre stricte de protecție a frontierei.Europenii vor încetarea imigrației în masă! Oamenii s-au săturat de creșterea criminalității violente și a înjunghiurilor și a altor atacuri teroriste. Este timpul ca UE să pună pe primul loc drepturile și interesele europenilor!”

author avatar
Redactia iDevice.ro