Germania: Masuri Oficiale Stricte de ULTIM MOMENT ce Ajuta Aderarea Deplina a Romaniei la Schengen

Germania Masuri Oficiale Stricte ULTIM MOMENT Ajuta Aderarea Deplina Romaniei Schengen

Germania pregateste introducerea unor noi masuri dure, asteptate de catre foarte multa lume, din cauza faptului ca in momentul de fata tara trece printr-o criza profunda, iar Olaf Scholz spune ca noi reglementari privind reducerea migratiei ilegale au fost gandite, ele putand ajuta serios si aderarea deplina a Romaniei la Schengen in lunile urmatoare.

Germania se distanteaza de politica sa trecuta, prin care le permitea migrantilor sa intre in tara aproape nestingheriti, urmand ca apoi sa preia cererile lor de azil, putini fiind deportati daca le aveau respinse, insa Olaf Scholz schimba totul din cauza atacurilor teroriste recente, iar aderarea deplina a Romaniei la Schengen ar putea fi ajutata de tot.

Germania urmeaza Austria din acest punct de vedere, Karl Nehammer avand idei similare cu privire la ceea ce ar trebui sa fie facut din punct de vedere al migratiei ilegale, in tara sa, astfel ca Olaf Scholz a cautat solutii, iar Nancy Faeser, ministrul sau de interne, le va implementa in curand, ajutand si aderarea deplina a Romaniei la Schengen, poate chiar din anul 2025.

“Avem deja respingeri la frontieră, avem deja controale la frontieră, iar gestionarea eficientă a frontierei este ceva pe care am dori să-l extindem în continuare și cu sprijinul opoziției. Nu va fi vina noastră dacă nu funcționează. Sper să funcționeze pentru că ar fi bine pentru societate și pace. Vor fi propuneri bune, toate în cadrul legilor europene, al tratatelor internaționale și al Legii noastre fundamentale. declara cancelarul Olaf Scholz.

Am livrat. Asigurăm mai multă protecție împotriva terorii islamiste, deportări mai stricte ale criminalilor violenți, interzicerea cuțitelor și recunoașterea facială a criminalilor. afirma ministrul de interne, Nancy Faeser.”

author avatar
Redactia iDevice.ro