eMAG: Anunt de ULTIMA ORA privind Precomenzile pentru iPhone 16 si iPhone 16 Pro

eMAG Anunt ULTIMA ORA Precomenzile iPhone 16 iPhone 16 Pro

eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, a anuntat ca va deschide precomenzile pentru iPhone 16 in aceasta pagina si iPhone 16 Pro in aceasta pagina incepand chiar de saptamana aceasta, cu data e 13 septembrie. Fanii Apple si entuziastii tehnologiei sunt invitati sa se pregateasca pentru una dintre cele mai asteptate lansari ale anului.

eMAG spune ca odata cu deschiderea precomenzilor, clientii vor avea sansa de a rezerva noile dispozitive Apple, evitand astfel eventualele stocuri limitate care ar putea aparea dupa lansare, insa livrarea nu va incepe imediat, ci abia din cursul datei de 20 septembrie.

Desi informatia nu este o surpriza pentru majoritatea celor care urmaresc indeaproape lansarile Apple, interesul pentru noile modele iPhone ramane la cote maxime. eMAG incurajeaza potentialii cumparatori sa se inregistreze din timp pentru a se asigura ca vor avea acces la precomanda.

Acest lucru este esential, mai ales in contextul in care modelele anterioare de iPhone s-au epuizat rapid la scurt timp dupa lansare. Noile iPhone 16 si iPhone 16 Pro promit sa aduca imbunatatiri semnificative fata de versiunile anterioare, continuand traditia Apple de a inova si de a redefini standardele industriei de smartphone-uri.

eMAG va incepe sa preia precomenzi in cursul zilei de vineri, fara a fi mentionata si o ora de la care acestea urmeaza sa inceapa, astfel ca va voi anunta in momentul in care totul va fi disponibil pentru noi, deci e bine sa fiti atenti aici.

author avatar
Redactia iDevice.ro