iPhone 16 Pro vs iPhone 16 Pro Max: Ce Diferente Exista intre Telefoane ?

iPhone 16 Pro iPhone 16 Pro Max ce Diferente Exista Telefoane

iPhone 16 si iPhone 16 Pro Max au fost lansate de catre Apple, si vor fi disponibile la precomanda in aceasta pagina, iar spre surprinderea multora, in acest an compania luat decizia surprinzatoare de a mentine o paritate aproape completa intre modelele acestea de telefoane, fara diferente majore care sa le separe in materie de caracteristici.

In ciuda unor zvonuri anterioare lansarii, care sugerau ca modelul iPhone 16 Pro Max ar putea beneficia de un senzor de camera exclusiv sau de o functie noua de super zoom, acest lucru nu s-a materializat. Ambele modele dispun de aceeasi camera de 48 de megapixeli „Fusion”, cu o deschidere f/1.78, si de un teleobiectiv de 12 megapixeli cu deschidere f/2.8.

iPhone 16 si iPhone 16 Pro Max au fost actualizate cu o camera Ultra Wide de 48 de megapixeli, care permite mai multa lumina si imbunatateste calitatea fotografiilor macro. Asadar, din punct de vedere al tehnologiei camerei, nu exista diferente intre iPhone 16 Pro si iPhone 16 Pro Max.

iPhone 16 Pro vs iPhone 16 Pro Max: Ce Diferente Exista intre Telefoane ?

iPhone 16 si iPhone 16 Pro Max au singurele deosebiri notabile in dimensiunea ecranului, capacitatea de stocare si durata de viata a bateriei. iPhone 16 Pro vine cu un ecran de 6,3 inchi, in timp ce iPhone 16 Pro Max are un ecran mai mare, de 6,9 inchi.

In ceea ce priveste stocarea, iPhone 16 Pro porneste de la 128 GB, in timp ce modelul iPhone 16 Pro Max incepe de la 256 GB, fara optiunea de 128 GB, compania Apple permitandu-le totusi utilizatorilor sa aleaga si o versiune care are 1 GB spatiu de stocare.

Durata de viata a bateriei este si ea un factor diferentiator: iPhone 16 Pro ofera pana la 27 de ore de redare video, in timp ce iPhone 16 Pro Max rezista pana la 33 de ore.

Cu toate aceste informatii la indemana, consumatorii care doresc sa achizitioneze unul dintre cele doua modele vor trebui sa se ghideze in principal dupa preferintele legate de dimensiunea ecranului si capacitatea de stocare, deoarece in rest, experienta oferita de cele doua dispozitive este aproape identica.

author avatar
Redactia iDevice.ro