Netflix ne ULUIESTE si Readuce la Viata un Personaj Legendar dupa 3 Decenii

Netflix ULUIESTE Readuce Viata Personaj Legendar 3 Decenii

Netflix a luat prin surprindere milioane de oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca dupa aproape trei decenii, platforma de streaming video la cerere readuce la viata un personaj legendar, pe care Adam Sandler l-a interpretat cu succes si care inca este apreciat de multa lume.

Netflix anunta ca la aproape 30 de ani de la victoria sa memorabila in Campionatul Turului din 1996, Happy Gilmore se pregateste de o revenire spectaculoasa. Netflix a confirmat oficial inceperea filmarilor pentru continuarea mult-asteptata, cu Adam Sandler revenind in rolul protagonistului, gata sa reia lupta pe terenul de golf.

Netflix a avut vestea intampinata cu entuziasm de fanii lui Sandler, care au asteptat ani de zile pentru confirmarea acestei continuari. Zvonurile au circulat mult timp, iar personajele din “Happy Gilmore” au facut aparitii sporadice in alte filme de comedie, precum “Jack si Jill”, “Little Nicky” si “Hubie Halloween”. Totusi, abia acum, celebrul jucator de golf cu temperament vulcanic se intoarce in prim-plan.

Netflix ne ULUIESTE si Readuce la Viata un Personaj Legendar dupa 3 Decenii

Netflix a lansat filmul original in 1996, iar el ne-a introdus in povestea lui Happy Gilmore, un fost jucator de hochei care, in mod surprinzator, a devenit un fenomen in lumea golfului. Motivul? O misiune disperata de a strânge bani pentru a plati datoriile la IRS ale bunicii sale. Gilmore a reusit sa socheze publicul si competitorii deopotriva cu stilul sau neconventional, ajungand pana la o confruntare de neuitat cu Bob Barker, gazda emisiunii “The Price Is Right”.

De-a lungul aventurii sale, Gilmore a castigat nu doar turneul, ci si un grup colorat de aliati, inclusiv antrenorul sau, Chubbs Petersen (interpretat de regretatul Carl Weathers), si un caddy fara adapost (jucat de Allen Covert). Dar, pe cat de multi prieteni si-a facut, pe atat de multi dusmani si-a atras, in frunte cu arogantul Shooter McGavin (Christopher McDonald).

Desi nu sunt inca dezvaluite detalii clare despre cum va evolua povestea in noul film, un lucru este sigur: Happy Gilmore ramane o figura legendara atat in fictiune, cat si in lumea reala. Pana si unii dintre cei mai buni jucatori de golf din lume recunosc impactul sau cultural.

Acum, cu sezonul de golf triumfator din 1996 disponibil pe Netflix, este momentul perfect pentru a revedea momentele care l-au transformat pe Happy Gilmore dintr-un jucator de hochei ratat intr-un campion neconventional al golfului.