Orange: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti privind Lansarea iPhone 16

orange precomenzi iphone 16 iphone 16 pro romania

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, a publicat astazi un anunt oficial extrem de important, care vizeaza milioane de clienti din Romania, pentru ca dupa ce eMAG a anuntat precomenzile pentru iPhone 16, iPhone 16 Plus in aceasta pagina si iPhone 16 Pro si iPhone 16 Pro in aceasta pagina, operatorul face acelasi lucru.

Orange anuntat astazi ca va incepe sa preia precomenzi pentru noile modele iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max incepand cu data de 13 septembrie. Clientii vor putea rezerva cele mai noi dispozitive lansate de Apple, dar livrarile vor incepe din 20 septembrie.

Cu o posibila cerere mare anticipata pentru aceste modele, Orange ofera o oportunitate unica clientilor din Romania sa fie printre primii care pun mana pe noile iPhone-uri. iPhone 16 promite imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste performanta, camera si autonomia bateriei, in timp ce versiunile Pro si Pro Max aduc inovatii avansate in materie de tehnologie si design.

Orange: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti privind Lansarea iPhone 16

Pentru a face o precomanda, clientii Orange pot accesa site-ul oficial sau pot vizita magazinele fizice ale companiei. Reprezentantii Orange recomanda tuturor celor interesati sa actioneze rapid, avand in vedere ca stocurile initiale sunt de obicei limitate.

“Descoperă noua serie iPhone 16 în curând, în cea mai rapidă rețea. Fii pe fază pentru precomandă vineri, 13 septembrie. Vrei să știi din start despre funcțiile lui wow și ce ofertă specială ți-am pregătit ?” a declarat un purtator de cuvant al companiei.

iPhone 16 este deja vazut ca unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului, iar lansarea precomenzilor in Romania vine ca un raspuns la entuziasmul utilizatorilor locali. Orange ofera, de asemenea, diverse planuri de finantare si abonamente dedicate pentru a facilita accesul la noile dispozitive.

Orange spune ca precomenzile vor fi disponibile incepand cu 13 septembrie, iar livrarile sunt asteptate sa inceapa la 20 septembrie, in functie de disponibilitatea stocului.

author avatar
Redactia iDevice.ro