PPC Romania: Explicatia Oficiala de ULTIM MOMENT cu o Importanta Recomandare pentru Clienti

PPC Romania Explicatia Oficiala ULTIM MOMENT Importanta Recomandare Clienti

PPC Romania a publicat la inceput de toamna o noua informare de interes pentru clientii din toata Romania, iar asta deoarece vrea sa le explice tuturor oamenilor faptul ca, pe masura ce zilele calduroase se apropie de final, poate ca te-ai gandit la cat de multa energie vei consuma in ultimele seri petrecute pe terasa.

PPC Romania stie ca in aceasta perioada unii romani ar putea petrece mai mult timp in juru caselor seara, inclusiv pe terase, asa ca incearca sa-i ajute sa inteleaga si ce fel de consum ar putea avea, daca decid sa foloseasca pentru perioade mai lungi de timp corpurile de iluminat pe care le au instalate in preajma locuintelor.

PPC Romania spune ca, desi daca discutiile cu prietenii vor aduce cu siguranta “muuulta energie buna”, becurile LED iti vor permite sa mentii atmosfera placuta pe terasa cu un consum minim. Acestea folosesc cu pana la 80% mai putina energie comparativ cu becurile incandescente traditionale, ceea ce inseamna ca nu doar ca vei face economii, dar vei contribui si la protejarea mediului.

PPC Romania: Explicatia Oficiala de ULTIM MOMENT cu o Importanta Recomandare pentru Clienti

PPC Romania subliniaza ca becurile LED sunt deja recunoscute pentru durata lor de viata extinsa si eficienta energetica, facandu-le o alegere inteligenta pentru oricine doreste sa economiseasca fara a sacrifica din calitatea luminii. Pe langa faptul ca reduc factura la energie, acestea ofera o lumina calda si confortabila, perfecta pentru serile lungi de toamna in care conversatiile se prelungesc.

Deci, inainte sa-ti faci griji pentru cat curent vei consuma, aminteste-ti ca o alegere simpla precum instalarea unor becuri LED poate face o diferenta majora. E timpul sa profiti de aceste avantaje si sa-ti pregatesti terasa pentru serile relaxante, economisind energie in acelasi timp.

Asadar, daca vrei sa-ti inviti prietenii pentru cateva zile de distractie la inceput de toamna, atunci, aprinde lumina si bucura-te de ultimele seri pe terasa inainte ca frigul sa-si faca simtita prezenta, stiind ca ai luat decizia corecta pentru portofelul tau si pentru planeta.

author avatar
Redactia iDevice.ro