Samsung GALAXY S25 are Dezvaluite una dintre IMPORTANTELE Schimbari care vor Defini Telefoanele

Samsung GALAXY S25 Dezvaluite IMPORTANTELE Schimbari Defini Telefoanele

Samsung GALAXY S25 Ultra, are confirmate una dintre schimbarile cele mai importante, care vor defini viitorul model de telefon al companiei Samsung, iar surprizele nu sunt atat de mari pe cat se asteptau fanii. Principalul upgrade adus este la senzorul ultra-wide, unde Samsung GALAXY S25 Ultra va folosi noul senzor ISOCELL JN3 de 50MP, cu dimensiunea pixelului de 0.7um.

Samsung GALAXY S25 Ultra ar urma sa fie singurul cu un asemenea upgrade, deoarece restul configuratiilor camerelor raman aproape neschimbate fata de generatia anterioara. Camera principala de pe Samsung GALAXY S25 Ultra va continua sa utilizeze un senzor de 200MP, HP2, insa cu un mic upgrade de procesare, fara a modifica modelul propriu-zis.

Samsung GALAXY S25 Ultra ar trebui sa aiba o camera telefoto cu zoom optic de 3x ramane tot la 10MP, folosind senzorul IMX754, in timp ce zoom-ul optic de 5x foloseste acelasi senzor IMX854 de 50MP cu dimensiunea pixelului de 0.7um. Acest lucru poate parea dezamagitor pentru utilizatorii care sperau la mai multe inovatii in materie de zoom, dar senzorul ultra-wide de 50MP cu o deschidere F1.9 aduce un plus semnificativ la capturarea imaginilor largi.

Samsung GALAXY S25 are Dezvaluite una dintre IMPORTANTELE Schimbari care vor Defini Telefoanele

Samsung GALAXY S25 Ultra, cu aceasta configuratie, pare sa urmeze un model similar cu cel folosit de Apple pentru flagship-ul sau iPhone 16 Pro Max. In ceea ce priveste designul si configuratia generala, ambele telefoane au specificatii foarte asemanatoare, dar Samsung se distanteaza printr-un avantaj vizual – S25 Ultra nu include o „insula dinamica” de mari dimensiuni, oferind un aspect mai elegant si curat.

Desi Galaxy S25 Ultra pastreaza zoom-ul optic de 3x, acesta poate parea depasit in comparatie cu alte optiuni de pe piata. Totusi, pentru fanii Samsung, este un compromis acceptabil, avand in vedere ca este un senzor deja familiar si functional.

Pe langa detaliile despre camera, Samsung GALAXY S25 Ultra are dezvaluita si greutatea. Cu o greutate de 219g, acesta este considerabil mai usor decat modelul anterior, Galaxy S24 Ultra, care cantarea 233g. De asemenea, este mai usor decat iPhone 16 Pro Max, care are o greutate de 227g. Aceasta diferenta de greutate face ca Samsung GALAXY S25 Ultra sa fie mai confortabil de utilizat in activitati zilnice si ofera un plus de manevrabilitate.

Samsung GALAXY S25 Ultra aduce imbunatatiri moderate in ceea ce priveste camera, cu un accent deosebit pe senzorul ultra-wide de 50MP. Desi restul specificatiilor camerelor raman neschimbate, designul elegant si greutatea redusa il fac o optiune atractiva pentru utilizatorii care cauta un flagship modern si performant.

author avatar
Redactia iDevice.ro