Netflix Dezvaluie in Avans Surprizele unui POPULAR Serial, Iubit in Intreaga Lume

Netflix Dezvaluie Avans Surprizele POPULAR Serial Iubit Intreaga Lume

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, a decis sa aduca in atentia imediata a clientilor o serie de informatii importante cu privire la Emily Cooper (Lily Collins), care si-a petrecut ultimele trei sezoane si jumatate incercand sa se adapteze la viata din Paris, dar in primele minute ale sezonului 4, partea a doua, din „Emily in Paris”, ea demonstreaza ca spiritul sau american indraznet nu poate fi inlaturat – nici macar de sarbatoarea Craciunului.

Netflix spune ca in cadrul unei adunari alaturi de colegii sai de la Agence Grateau, Emily isi sarbatoreste primul Craciun in Franta. Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), sefa lor, face un toast pentru anul impresionant de munca. In doar cateva luni, echipa a reusit sa infiinteze o noua companie si sa lanseze cateva campanii de mare succes. In universul lui Emily, nici macar nu a trecut un an intreg.

„Nu stiu daca ar trebui sa iti multumesc sau sa te invinovatesc pentru tot ceea ce s-a intamplat anul acesta”, ii spune Sylvie lui Emily, in timp ce biroul se inchide oficial pentru sarbatori. Desi Emily este gata sa discute despre afaceri, Sylvie o opreste – este timpul pentru sarbatoare.

Netflix Dezvaluie in Avans Surprizele unui POPULAR Serial, Iubit in Intreaga Lume

Netflix dezvaluie ca sezonul 4 surprinde prima iarna a lui Emily in strainatate, iar ea abia asteapta sa se intoarca la Chicago. Totusi, inainte de a pleca, petrece timp cu iubitul ei, Gabriel (Lucas Bravo), la patinoar, discutand despre traditiile lor de Craciun. Pentru Gabriel, Craciunul inseamna sa-l petreaca la Megève, alaturi de familia lui Camille (Camille Razat).

Darren Star, creatorul serialului, a declarat pentru Tudum: „Mi-am dorit mereu sa fac un episod de Craciun pentru ‘Emily in Paris’ si am vrut sa filmam iarna. Nu a fost cea mai placuta experienta, a plouat zilnic, dar am vrut sa explorez si Alpii francezi. Parte din ceea ce imi place la aceasta serie este sa arat diverse regiuni ale Frantei, nu doar Parisul. Episodul surprinde esenta sarbatorilor in contextul povestii.”

Lily Collins adauga: „Cred ca nimeni nu iubeste sarbatorile mai mult decat Emily Cooper.” Actrita dezvaluie ca episodul va fi unul emotional pentru personajul ei, fiind totodata si unul dintre preferatele ei din intreaga serie.

Fanii sunt invitati sa urmareasca pregatirile lui Emily pentru primul ei Craciun in Paris, odata cu lansarea sezonului 4, partea a doua din „Emily in Paris”, pe 12 septembrie.