X

ANM: Prognoza Meteo Actualizata Oficiala de ULTIM MOMENT cu Starea Vremii pe 14 Zile in Romania

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, a emis o prognoza meteo actualizata de ultim moment cu starea vremii pe 14 zile in Romania, anuntand ca tara noastra va experimenta o serie de fluctuatii ale valorilor termice si precipitatiilor, In toate regiunile tarii sunt asteptate variatii semnificative de temperatura si ploi aproape zilnice.

Banat

ANM spune ca temperaturile maxime din Banat vor incepe cu valori de 30°C, dar vor scadea treptat pana la 23°C in cea de-a doua zi. Intre 12 si 16 septembrie, se va inregistra o crestere pana la 29°C, urmata de o noua racire. In ultimele zile de prognoza, maximele vor atinge in jur de 24°C. Ploi sunt asteptate aproape zilnic, cele mai intense fiind pe 10 si intre 13-16 septembrie.

Crisana

Valorile termice din Crisana vor oscila semnificativ in prima saptamana, cu maxime intre 31°C si 18°C. Dupa 14 septembrie, temperaturile vor creste treptat, atingand 24°C spre finalul perioadei. Precipitatiile vor fi frecvente, mai intense in jurul datei de 14 septembrie.

Transilvania

In Transilvania, temperaturile vor scadea pana la 22°C pe 11 septembrie, urmate de o usoara crestere la 27°C in 12 septembrie. Maximele vor scadea din nou spre 20°C pe 14 septembrie, dar ulterior vor creste usor. Minimele vor oscila intre 9 si 14°C. Ploile vor fi aproape zilnice, cu un varf de intensitate in jurul datei de 14 septembrie.

Maramures

Maximele din Maramures vor varia intre 22°C si 30°C in prima saptamana, iar in a doua saptamana se vor stabiliza in jurul valorii de 23°C. Minimele vor fi cuprinse intre 10 si 15°C. Precipitatiile vor fi prezente aproape zilnic, cele mai intense fiind in jurul datei de 14 septembrie.

Moldova

Maximele termice din Moldova vor fi intre 25°C si 28°C pana pe 13 septembrie, apoi vor scadea spre 22°C, stabilizandu-se in a doua saptamana. Minimele vor ajunge la 16°C in prima parte a intervalului, apoi vor scadea treptat pana la 12°C. Precipitatiile sunt prognozate aproape zilnic, cu intensificari pe 14 septembrie.

Dobrogea

Dobrogea va experimenta temperaturi maxime de aproximativ 27°C in primele patru zile, cu o scadere ulterioara pana la 24°C, fara variatii semnificative in a doua saptamana. Minimele vor creste pana la 20°C pe 20 septembrie, dupa care vor scadea usor. Ploile vor fi posibile in fiecare zi dupa 10 septembrie.

Muntenia

In Muntenia, temperaturile maxime vor varia intre 30°C si 24°C, cu o incalzire temporara pe 13 septembrie pana la 31°C. Minimele vor ajunge la 17°C pe 11 septembrie, apoi vor scadea treptat. Ploile sunt asteptate zilnic, cele mai intense fiind prognozate in jurul datei de 14 septembrie.

Oltenia

Maximele din Oltenia vor oscila intre 30°C si 21°C in prima saptamana, iar in a doua saptamana se vor stabiliza in jurul valorii de 24°C. Minimele vor varia intre 10°C si 16°C. Se prognozeaza ploi aproape zilnice, mai intense pe 10 si 14 septembrie.

La Munte

La munte, temperaturile maxime vor varia intre 13°C si 19°C pana pe 14 septembrie, iar minimele intre 5°C si 10°C. Dupa aceasta data, valorile termice vor scadea usor. Ploile vor fi prezente zilnic, cu intensificari intre 13-15 septembrie.

Aceste schimbari meteorologice aduc o varietate de fenomene care vor influenta viata de zi cu zi a locuitorilor, iar cetatenii sunt sfatuiti sa fie pregatiti pentru conditiile variabile de vreme, in special pentru ploi si scaderi bruste de temperatura.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 12, 2024, 10:37 AM 10:37

Disqus Comments Loading...