Anunturile de ULTIM MOMENT ale lui Nicusor Dan cu un ATAC Surprinzator Lansat

Anunturile ULTIM MOMENT Nicusor Dan ATAC Surprinzator Lansat

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a publicat un anunt extrem de interesant, cu un atac nu foarte subtil lansat impotriva lui Marcel Ciolacu, iar asta pentru ca ca marti, la ora 14:00, a fost invitat la o intalnire cu prim-ministrul Marcel Ciolacu pentru a discuta problema traficului din Bucuresti.

Nicusor Dan transmite si ca l-a invitat pe premier la ora 13:00 sa viziteze unul dintre numeroasele santiere ilegale din Capitala. Nicusor Dan a subliniat ca atat prefectul, cat si sefa Inspectoratului de Stat in Constructii au fost, de asemenea, invitati la aceasta vizita, acuzandu-i de refuzul de a-si indeplini atributiile legale.

„Nu putem sa lasam mafia imobiliara sa faca politica institutiilor statului in materie de urbanism si apoi sa ne miram ca este trafic in Bucuresti”, a declarat Nicusor Dan. El a evidentiat faptul ca problemele de infrastructura si urbanism din oras sunt strans legate de haosul din trafic.

Nicusor Dan spune ca primaria Capitalei a demarat campania de curatenie de toamna in parcurile administrate de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB). Actiunile de intretinere si curatenie au inceput deja in parcurile Bordei, Floreasca si Regele Mihai I, urmand sa fie extinse in alte parcuri mari, cum ar fi Circul de Stat, Carol I si Tineretului.

In cadrul acestei campanii, care va continua pana la sfarsitul lunii octombrie, sunt efectuate lucrari pregatitoare pentru sezonul rece. Acestea includ salubrizarea parcurilor, spalarea aleilor si mobilierului urban, tunderea gardurilor vii si indepartarea frunzelor si crengilor uscate.

Nicusor Dan subliniaza si ca primaria Bucuresti continua si programul de sprijin pentru familiile cu nou-nascuti, prin care sunt acordate stimulente financiare in valoare de 2500 de lei pentru fiecare nou-nascut. In primele sase luni ale acestui an, Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti a oferit acest sprijin pentru 6200 de nou-nascuti.

Cererile pentru acest stimulent pot fi depuse atat la sediul DGASMB, cat si prin e-mail, in termen de o luna de la nasterea copilului.

Un alt aspect pozitiv pentru oras este cresterea numarului de abonati la Societatea de Transport Bucuresti (STB). In primele sase luni ale anului, s-au inregistrat peste 50.000 de noi abonati, insotite de 1,9 milioane de calatorii vandute.

„Ma bucura ca tot mai multi bucuresteni aleg sa foloseasca mijloacele de transport public, ceea ce dovedeste ca planul de investitii pe care l-am facut pentru acest domeniu este cel corect”, a declarat Nicusor Dan.

author avatar
Redactia iDevice.ro