Elena Lasconi: Reactia de ULTIM MOMENT in Scandalul Notelor

Elena Lasconi Reactia ULTIM MOMENT Scandalul Notelor

Elena Lasconi, candidata la presedintia Romaniei, a raspuns recent dezvaluirilor facute cu privire la parcursul sau academic, afirmand ca ai sai contracandidati incearca disperat sa gaseasca detalii compromitatoare despre trecutul si cariera sa. Intr-o declaratie ferma, ea a subliniat ca nu are nimic de ascuns si ca viata ei este transparenta de mai bine de 30 de ani.

“Disperarea contracandidatilor mei e mare. Nu stiu ce sa mai caute despre trecutul, prezentul si poate si viitorul meu. Viata mea e o carte deschisa de mai bine de 30 de ani”, a afirmat Lasconi. Aceasta a explicat ca informatiile din CV-ul ei sunt corecte si ca nu a ascuns nimic din trecutul ei profesional sau personal.

Elena Lasconi a dezvaluit detalii despre parcursul sau educational, confirmand ca a absolvit Facultatea Ecologica din Deva si ca si-a obtinut licenta la ASE Bucuresti, unde a obtinut o nota remarcabila de 9,20. Ea a explicat ca a ales drumul dificil in viata si ca, desi a trecut prin perioade grele, nu a renuntat niciodata la visurile sale.

“Nu imi e rusine de ceea ce am facut in viata”, a spus Lasconi, evidentind provocarile cu care s-a confruntat ca mama singura, lucrand 16 ore pe zi in timp ce isi urma studiile.

Elena Lasconi a subliniat ca si-a sustinut examenul de licenta la ASE Bucuresti, dupa ce s-a transferat la PROTV Bucuresti, si ca este mandra de realizarile sale. In plus, ea a mentionat ca a ales intotdeauna calea dificila in viata, refuzand sa ia scurtaturi, in ciuda presiunilor din jur.

In declaratia sa, Lasconi a adus in discutie si faptul ca nimeni nu a intrebat-o despre facultate timp de 15 ani, deoarece seriozitatea, onestitatea si munca sa au vorbit de la sine. Totusi, in ultimul deceniu la PROTV, diploma de licenta a devenit necesara pentru a putea avansa in cariera.

Elena Lasconi a incheiat cu un mesaj puternic, incurajand mamele singure sa nu renunte la visurile lor, subliniind ca viata nu se termina dupa un divort, ci poate fi inceputul unei vieti independente si implinite. “Daca exemplul meu inspira inca o mama singura sa NU renunte, voi considera aceasta campanie un succes”, a afirmat candidatul la presedintie, increzatoare in viitorul sau politic.

Aceasta declaratie puternica evidentiaza determinarea si rezilienta unei femei care a luptat toata viata pentru a-si atinge obiectivele, ramanand un exemplu de integritate si munca asidua.

author avatar
Redactia iDevice.ro