Kaufland Card Implineste 5 Ani de Oferte Speciale cu o Mega Tombola pentru Romani

kaufland card 5 ani tombola

Kaufland Card a implinit 5 ani de oferte speciale care au adus reduceri foarte bune pentru multe dintre produsele vandute in magazinele din toata tara, milioane de romani profitand de promotii. Pentru ca orice aniversare de acest gen merita sarbatorita impreuna cu toti clientii, Kaufland a anuntat si o o tombola uriasa, cu premii pe masura.

Chiar daca nu detii un Kaufland Card, Kaufland iti aduce reduceri atractive pe intreaga durata a campaniei aniversare. Iar daca ai deja Kaufland Card si il scanezi la fiecare achizitie, 5% din valoarea produselor participante iti vor fi returnati sub forma unui cupon de reducere, valabil in luna noiembrie.

Cuponul poate ajunge pana la valoarea de 500 de lei, fiind alocat pe 18 noiembrie 2024, si poate fi folosit timp de doua saptamani. Daca ai deja un Kaufland Card fizic si l-ai utilizat de cel putin o data in ultimele sase luni, acum este momentul ideal sa treci pe varianta digitala!

Descarcand aplicatia Kaufland – Oferte si Noutati, te vei bucura de un cupon de reducere de 40 de lei la prima comanda de peste 41 de lei. Aceasta este doar una dintre multiplele avantaje pe care le aduce varianta digitala a cardului. In plus, cu Kaufland Card digital, ai acces la promotii personalizate, iti activezi cu usurinta cupoanele direct in aplicatie si esti mereu la curent cu cele mai noi oferte.

Kaufland Card la 5 ani cu oferte mai multe si noi premii

Kaufland, in cadrul campaniei aniversare, spune ca fiecare bon de cumparaturi de peste 50 de lei iti ofera sansa sa castigi premii incredibile! Scaneaza Kaufland Card la fiecare cumparatura si intra automat in tragerea la sorti pentru:

  • 5 autoturisme BMW Seria 3;
  • 50 de multicookers Tefal Cook4me;
  • 500 de vouchere de 500 de lei;
  • 5.000 de vouchere de 100 de lei;
  • 50.000 de produse gratuite.

Mai mult, fiecare bon de cumparaturi iti ofera o sansa zilnica sa invarti Roata Brandurilor Bune, unde poti castiga reduceri la brandurile participante. In plus, 500 de norocosi vor primi cate un cupon de 100 de lei!

Trecerea la Kaufland Card digital este simpla! Viziteaza unul dintre magazinele Kaufland si cere ajutorul reprezentantilor din magazin sau al colegelor de la biroul de informatii. Descarca aplicatia Kaufland – Oferte si Noutati, conecteaza-te cu datele cardului tau fizic si bucura-te de toate avantajele Kaufland Card digital. Nu rata nicio oferta si maximizeaza-ti economiile la fiecare cumparatura.

Kaufland isi recompenseaza clientii fideli cu promotii exclusive si premii extraordinare. Trecerea pe Kaufland Card digital iti aduce reduceri suplimentare si acces la cele mai noi oferte personalizate. Fie ca alegi varianta fizica sau digitala a cardului, asigura-te ca il scanezi la fiecare cumparatura pentru a profita de toate beneficiile acestei campanii aniversare.

author avatar
Redactia iDevice.ro