Netflix Dezvaluie SECRETELE Noului Sezon al unui Serial Extraordinar de Popular

netflix secrete bridgerton sezon 4

Netflix a decis sa-i surprinda total pe milioane de fani din intreaga lume, care asteapta lansarea unui nou sezon al unui serial extrem de popular. Noua poveste de dragoste din mult asteptatul sezon 4 al serialului Bridgerton are debutul dezvaluit. Benedict Bridgerton (interpretat de Luke Thompson) isi va gasi sufletul pereche in Sophie Baek, un personaj complex si misterios, jucat de Yerin Ha, cunoscuta pentru rolul sau din Halo.

Netflix ne transmite ca Yerin Ha va da viata Sophiei Baek, o tanara servitoare cu o istorie ascunsa sub o masca – atat la propriu, cat si la figurat. „Ceea ce m-a atras la Sophie a fost ca are imediat obstacole de depasit”, a declarat Ha intr-un interviu pentru Tudum, platforma oficiala de continut Netflix. „Exista o lupta constanta pentru ea, fie ca este vorba de statutul social sau de incercarea de a-si ascunde sentimentele fata de Benedict.”

Netflix anunta ca spre deosebire de debutantele obisnuite care defileaza prin inalta societate a Londrei, Sophie provine dintr-o poveste de viata mult mai tragica. Fortata sa-si traiasca zilele slujind un stapan extrem de exigent, Sophie gaseste mereu o cale de a rezista circumstantelor. Dar totul se schimba atunci cand participa la balul mascat organizat de Violet Bridgerton, unde il intalneste pe Benedict.

Aceasta intalnire enigmatica ridica multe intrebari – cine este cu adevarat Sophie? Spectatorii vor descoperi treptat adevarul in timpul sezonului. Ha a explicat ca tema mastilor a fost centrala in scenele sale de auditie: „Cand isi pune Sophie masca pentru a-si ascunde emotiile? Sau cand o scoate si se lasa vulnerabila? E fascinant sa explorezi asta.”

Netflix Dezvaluie SECRETELE Noului Sezon al unui Serial Extraordinar de Popular

Netflix aduce in atentie ca Luke Thompson a dezvaluit ca el si Ha au repetat intens pentru a se asigura ca momentul lor pe ringul de dans va reflecta evolutia relatiei dintre Benedict si Sophie. „Am avut o repetitie de dans astazi si i-am calcat degetele lui Yerin doar o data, ceea ce consider un succes”, a glumit actorul.

Pentru Ha, lectiile de dans au fost o experienta „speciala si vulnerabila”, o extensie a emotiilor care vor lega personajele. „Dansul este o expresie a felului in care se conecteaza emotional”, a explicat ea.

O alta schimbare importanta adusa personajului Sophie in adaptarea Netflix este numele ei de familie. In seria de carti a Juliei Quinn, personajul se numeste Sophie Beckett, dar in serial, numele a fost schimbat in Sophie Baek, in onoarea mostenirii coreene a actritei Yerin Ha. „Un nume este primul fragment de identitate pe care il impartasesti cu lumea, si schimbarea numelui poate fi foarte puternica”, a spus Ha.

Netflix dezvaluie ca decizia de a schimba numele personajului i-a fost propusa de showrunner-ul Jess Brownell, care i-a cerut sugestii despre nume coreene. Alegerea numelui Baek a avut un impact profund asupra actritei: „Este uimitor ce poate face o astfel de schimbare din punct de vedere psihologic. Ma simt cu adevarat legata de acest rol.”

Cu o astfel de poveste captivanta, sezonul 4 din Bridgerton promite sa aduca o noua dimensiune de complexitate si emotie in saga familiei Bridgerton, iar relatia dintre Benedict si Sophie Baek va fi, fara indoiala, unul dintre punctele centrale ale intrigii.