Ungaria lui Viktor Orban Ajuta cu Masuri de ULTIM MOMENT Aderarea Deplina a Romaniei la Schengen

Ungaria Viktor Orban Ajuta Masuri ULTIM MOMENT Aderarea Deplina Romaniei Schengen

Ungaria lui Viktor Orban continua sa puna in aplicare masuri oficiale de ultim moment pentru a-i duce la indeplinire agenda premierului, ajutand in acelasi timp si aderarea deplina a Romaniei la Schengen, deoarece in ultimele zile el a avut intalniri importante pentru combaterea migratiei ilegale pe teritoriul european, o problema tot mai serioasa.

Ungaria intentioneaza sa trimita soldati in Ciad, oficial pentru a combate migratia ilegala, neoficial pentru ca Viktor Orban vrea sa aiba influenta si in Africa, dar daca-I iese prima parte, poate ajuta aderarea deplina a Romaniei la Schengen, totul in timp ce negocieri sunt purtate inclusiv cu alte tari europene, dar din afara UE, pentru atingerea aceluiasi scop.

Ungaria lucreaza pe multiple planuri pentru a reduce migratia ilegala pe teritoriul sau, Viktor Orban laudandu-l si pe Olaf Scholz pentru decizia de a impune controale la toate granitele teretre ale Germaniei, lucru pe care premierul maghiar vrea sa il faca deasemenea peste tot, dar ramane de vazut in ce masura planurile sale vor putea fi duse la indeplinire.

“Îmi face plăcere să-i urez bun venit președintelui Mahamat Idriss Deby Itno în Ungaria. Republica Ciad este o țară cheie în lupta împotriva migrației ilegale. Migrația din Africa către Europa nu poate fi oprită fără țările din regiunea Sahel. Acesta este motivul pentru care Ungaria construiește un parteneriat pentru cooperarea cu Ciad.

Stabilitatea Balcanilor de Vest este esențială pentru Uniunea Europeană. În loc de prelegeri și sancțiuni, credem în dialog și cooperare. Întâlnirea mea cu președintele Milorad Dodik de astăzi a servit acestui scop. Germania a decis să impună controale stricte la frontieră pentru a opri migrația ilegală. Olaf Scholz, bine ai venit în club!”

author avatar
Redactia iDevice.ro