Telekom Romania Deschide Precomenzile pentru iPhone 16 si iPhone 16 Pro in Romania

Telekom Romania Deschide Precomenzile iPhone 16 iPhone 16 Pro Romania

Telekom Romania a deschis precomenzile pentru noile modele iPhone 16 de vineri, 13 septembrie, de la ora 15:00, la fel ca si eMAG, care are toate unitatile in aceasta pagina. Fanii Apple din Romania au astfel ocazia sa fie printre primii care pun mana pe cele mai recente dispozitive ale gigantului american, cu livrari programate sa inceapa pe 20 septembrie.

Telekom Romania spune ca preturile pentru noul iPhone 16 pornesc de la 3.629 de lei (TVA inclus) atunci cand este achizitionat impreuna cu abonamentul Nelimitat 19, pe o perioada minima de 24 de luni. Acest abonament ofera utilizatorilor totul nelimitat la nivel national: internet, minute si SMS-uri, plus acces la roaming in Spatiul Economic European (SEE).

Detalii de pret pentru iPhone 16 si iPhone 16 Pro cu abonamentul Nelimitat 19:

  • iPhone 16 128GB: 3.629 lei (TVA inclus);
  • iPhone 16 Plus 128GB: 4.319 lei (TVA inclus);
  • iPhone 16 Pro 128GB: 4.769 lei (TVA inclus);
  • iPhone 16 Pro Max 256GB: 5.899 lei (TVA inclus).

Clientii business au posibilitatea de a precomanda noile telefoane iPhone prin intermediul managerilor de cont dedicati, asigurandu-se astfel ca afacerile lor raman conectate cu cele mai noi tehnologii.

Noile modele iPhone 16 vin cu imbunatatiri notabile fata de generatiile anterioare, inclusiv performante sporite, sisteme avansate de camere foto si functii inovatoare care promit sa redefineasca modul in care utilizatorii interactioneaza cu tehnologia mobila.

Precomenzile pot fi realizate online sau in magazinele Telekom Romania incepand cu data si ora mentionate. Este o oportunitate unica pentru entuziastii tehnologiei de a se bucura de cele mai noi inovatii oferite de Apple.

Telekom Romania spune ca pentru mai multe informatii despre precomenzi, preturi si abonamente, clientii sunt invitati sa viziteze site-ul propriu, sa viziteze oricare dintre magazinele din toata tara, sau sa contacteze serviciul de relatii cu clientii.

author avatar
Redactia iDevice.ro