DACIA Bigster: Vestile DACIA despre Lansarea Noului SUV si Provocarile Masinii

DACIA Bigster Vestile DACIA Lansarea Noului SUV Provocarile Masinii

DACIA a facut recent o serie de anunturi extrem de importante cu privire la planurile sale si viitoarele modele de masini, iar asta deoarece compania a dezvaluit faptul ca ca productia mult asteptatului model DACIA Bigster va incepe in luna decembrie a acestui an, alaturi de alte doua modele populare, Duster si Jogger.

Lansarea productiei DACIA Bigster va marca un pas important pentru companie, deoarece masina promite sa fie cea mai mare si cea mai avansata tehnologic din gama sa. DACIA Bigster, care va fi un SUV mai mare decat binecunoscutul Duster, va veni cu caracteristici suplimentare si tehnologii noi, ceea ce face procesul de asamblare mai complex.

DACIA Bigster se va fabrica alaturi de Duster si Jogger in fabrica din Mioveni, care este deja una dintre cele mai mari din Romania. Conducerea companiei a subliniat ca DACIA Bigster nu doar ca va completa oferta curenta, dar va aduce si o diversificare semnificativa a optiunilor pentru clientii care cauta un SUV spatios si accesibil.

DACIA Bigster: Vestile DACIA despre Lansarea Noului SUV si Provocarile Masinii

In paralel cu pregatirile pentru lansarea Bigster, DACIA a anuntat ca va oferi stimulente financiare semnificative angajatilor de pe liniile de productie automatizate care decid sa paraseasca compania. Aceasta masura face parte dintr-o strategie mai larga de restructurare, pe masura ce productia devine din ce in ce mai automatizata, iar robotii preiau tot mai multe sarcini.

Productia modelului Bigster va fi un test important pentru DACIA, atat din punct de vedere al capacitatii fabricii de a gestiona o linie de productie mai complexa, cat si al modului in care compania isi va echilibra resursele umane intr-o era a automatizarii.

Modelul DACIA Bigster este asteptat cu interes de catre clienti, iar lansarea sa pe piata va avea loc la inceputul anului viitor, dar pe data de 14 octombrie vom vedea noua masina prezentata in cadrul Salonului Auto de la Paris, acolo unde multi producatori vor veni pentru a-si dezvalui masinile cu care vor sa cucereasca piata auto.

author avatar
Redactia iDevice.ro