Netflix Anunta o Noua Serie THRILLER cu Actori de Top in Prim-Plan

Netflix Anunta Noua Serie THRILLER Actori Top Prim-Plan

Netflix tocmai a confirmat o noua serie captivanta care promite sa aduca drama si tensiunea la cote maxime pentru sutele de milioane de abonati din toata lumea, care asteapta continut de top. Rosamund Pike, cunoscuta pentru rolurile sale de exceptie in „Gone Girl” si „I Care a Lot”, revine pe ecrane intr-un rol total diferit, dar la fel de intrigant.

Netflix spune ca de data aceasta, actrita va interpreta o femeie puternica din lumea corporatiilor, conducand seria Thumblite, un viitor thriller plasat in tumultuoasa lume a afacerilor din Silicon Valley. Drama a primit deja unda verde pentru a fi produsa in format de serie, iar fanii sunt nerabdatori sa afle mai multe despre acest proiect ambitios.

Netflix afirma ca Thumblite promite sa aduca in prim-plan intrigile si rivalitatile acerbe care domina una dintre cele mai competitive industrii, cea din Silicon Valley. Aflata in centrul acestei lumi, personajul lui Pike va naviga printre scheme de putere, obsesii si conflicte intense, intr-o lupta pentru controlul tehnologic global.

Netflix Anunta o Noua Serie THRILLER cu Actori de Top in Prim-Plan

Pe langa rolul principal, Rosamund Pike va avea si un rol important in productia seriei, ocupand functia de producator executiv. Alaturi de ea, in echipa creativa a serialului, se afla Scott Z. Burns, cunoscut pentru scenariul filmului „The Bourne Ultimatum” si pentru proiectele sale inovative.

Netflix anunta ca Scott Galloway, Greg Jacobs, Michael Ellenberg si Lindsey Springer vor contribui de asemenea la producerea acestei serii de la Media Res, asigurandu-se ca Thumblite va aduce o perspectiva captivanta asupra dinamicilor de putere din Silicon Valley.

Pana in acest moment, Rosamund Pike este singura actrita confirmata pentru distributie, insa pe masura ce proiectul avanseaza, mai multe nume importante sunt asteptate sa se alature acestui nou serial.

Netflix vrea ca Thumblite sa devina un punct de referinta in explorarea temelor legate de tehnologie si influenta, oferind o privire unica asupra culiselor uneia dintre cele mai puternice industrii ale lumii, iar din moment ce vorbim despre povesti din Silicon Valley, este clar ca vom vedea extrem de multe secrete surprinzatoare.