X

Raiffeisen Bank: Hotararea Oficiala pentru Clientii Romani cu o Masura Importanta Confirmata

Raiffeisen Bank, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, ii informeaza in mod oficial pe toti clientii sai romani despre o hotarare de ultim moment, cu o noua campanie intitulata „Recomanda si Castiga!”, adresata clientilor care doresc sa impartaseasca experienta lor bancara prietenilor.

Raiffeisen Bank spune ca prin intermediul acestei initiative, clientii Raiffeisen pot primi pana la 1.000 de lei invitand prieteni sa-si deschida un cont curent la banca. Pentru fiecare recomandare finalizata, clientul care face invitatia va primi un bonus de 200 de lei. Mai mult, pot fi recomandati pana la 5 prieteni, ceea ce inseamna un castig potential de pana la 1.000 de lei.

Raiffeisen Bank afirma in mod oficial ca prietenii invitati nu sunt lasati nici ei pe dinafara. Fiecare prieten care isi deschide un cont la Raiffeisen va primi un bonus de bun venit de 200 de lei, iar daca efectueaza cel putin doua tranzactii in prima luna de la deschiderea contului, va primi inca 100 de lei, ceea ce poate ridica bonusul total la 300 de lei.

Raiffeisen Bank: Hotararea Oficiala pentru Clientii Romani cu o Masura Importanta Confirmata

Aceasta oferta este valabila pentru deschiderea unui cont curent din pachetul Zero Simplu, care vine cu multiple avantaje. In plus, pentru fiecare tranzactie efectuata cu noul card galben Raiffeisen, banca va face o donatie catre Asociatia Daruieste Viata, contribuind astfel la o cauza nobila.

Raiffeisen Bank a hotarat ca aceasta campanie este valabila pana la data de 30 noiembrie 2024, iar bonusurile vor fi acordate dupa ce prietenul invitat finalizeaza procesul de deschidere a contului. De exemplu, daca un cont este deschis in luna septembrie, plata bonusului va avea loc pana la sfarsitul lunii octombrie.

Este important de retinut ca invitatia trebuie realizata printr-un link dedicat, oferit de Raiffeisen. Daca un prieten isi deschide contul fara sa foloseasca acest link, recomandarea nu va fi validata, iar bonusul nu va putea fi acordat. Prin aceasta campanie, Raiffeisen Bank nu doar ca motiveaza clientii sa isi extinda reteaua bancara, dar ofera si sprijin unei cauze caritabile, facand fiecare tranzactie mai valoroasa.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 14, 2024, 1:38 PM 13:38

Disqus Comments Loading...