ELECTRICA: Informare URGENTA pentru Clientii Romani, Problemele Oficiale Majore

ELECTRICA Informare URGENTA Clientii Romani Problemele Oficiale Majore

ELECTRICA, furnizorul cel mai mare de energie din Romania, a publicat o informare de urgenta in cursul acestei zile, din cauza problemelor cu care se confrunta in retea, iar asta pentru ca judetul Galati se confrunta cu efectele devastatoare ale conditiilor meteo extreme care au avut loc ieri, 14 septembrie.

ELECTRICA spune ca ploile abundente si vantul puternic, pentru care au fost emise coduri rosii, portocalii si galbene, au afectat semnificativ infrastructura electrica administrata de Distributie Energie Electrica Romania (DEER). In acest moment, 29 de localitati din judet sunt in continuare fara alimentare cu energie electrica. Aproximativ 18.415 de consumatori sunt afectati, iar 207 posturi de transformare sunt nealimentate.

ELECTRICA transmite oficial ca echipele de interventie ale DEER, Distributie Energie Electrica Romania, au actionat prompt si neintrerupt pe tot parcursul noptii pentru a limita impactul acestor fenomene meteorologice severe. Cu toate acestea, accesul dificil la instalatii din cauza conditiilor de pe teren reprezinta o provocare majora in eforturile de remediere.

ELECTRICA: Informare URGENTA pentru Clientii Romani, Problemele Oficiale Majore

ELECTRICA afirma ca lucrarile de reparatie sunt in desfasurare in urmatoarele localitati: Bujoru (partial), Moscu, Izvoarele, Cavadinesti (partial), Grapeni, Vadeni, Suhurlui, Rediu, Pechea, Sat Lupele, Costachi Negri, Valea Marului, Cudalbi, Grivita, Corod, Bratulesti, Blanzi, Piscu, Vames, Suceveni, Chiraftei, Draculesti, Ganesti, Comanesti, Puricani, Aldesti, Saseni, Prodanesti si Sipote.

Pentru a accelera procesul de restabilire a alimentarii cu energie electrica, au fost mobilizate echipe suplimentare din alte sucursale, pregatite sa intervina in zonele afectate. DEER asigura consumatorii ca depune toate eforturile necesare, in colaborare cu autoritatile locale si judetene, pentru a realimenta in conditii de siguranta locuintele si institutiile afectate.

Electrica ii sfatuieste foarte serios pe consumatori ca in cazul intreruperilor accidentale in alimentarea cu energie electrica, sa contacteze Serviciul Call Center Distributie la numarul 0236 929 sau linia TELVERDE, disponibila non-stop pentru zona Muntenia Nord (judetele Prahova, Dambovita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea): 0800.500.205.

De asemenea, utilizatorii pot accesa harta interactiva a intreruperilor pe site-ul DEER, aceasta fiind actualizata pe masura ce apar noi probleme in retea. Sesizarile pot fi transmise si prin intermediul aplicatiei ChatVolt, disponibila pe site-ul companiei, care ofera informatii rapide si usor de accesat privind intreruperile de curent.

author avatar
Redactia iDevice.ro