Netflix Anunta Oficial un Nou Sezon al unui Serial Iubit de Milioane de Oameni

Netflix ginny giorgia sezon 3

Netflix a facut un anunt extrem de important pentru fanii unuia dintre cele mai populare seriale, care este disponibil in cadrul platformei de streaming video la cerere, deoarece “Ginny & Georgia” are confirmata productia reinnoita pentru inca doua sezoane, iar filmarile pentru sezonul 3 s-au incheiat oficial.

Netflix transmite un mesja si de la creatoarea si producatoarea executiva Sarah Lampert, care a dezvaluit ca povestea este meticulos planificata pentru urmatoarele capitole. “Am incheiat sezonul 2 cu Georgia arestata pentru crima, distrugandu-i nunta de vis si lasand soarta familiei Miller in suspans”, a declarat Lampert. “Ginny si Georgia au fost intotdeauna impreuna impotriva lumii, dar provocarile nu au fost niciodata atat de intense ca in sezonul 3. Suntem entuziasmati sa continuam sa aducem fanilor personajele pe care le iubesc.”

Netflix le aduce in atentie si pe actritele Antonia Gentry (Ginny) si Brianne Howey (Georgia), care si-au exprimat emotiile mixte la incheierea filmarilor. “Este intotdeauna dulce-amar sa finalizezi un sezon”, a spus Gentry. “Abia astept sa vad ce am creat si sa aflu daca le place oamenilor.” Howey a adaugat: “Stiu in inima mea ca avem un sezon uimitor in fata. Toata lumea a muncit atat de mult, iar scenariile sunt excelente.”

Netflix Anunta Oficial un Nou Sezon al unui Serial Iubit de Milioane de Oameni

Netflix ne spune ca distributia pentru sezonul 3 ii include si pe favoritii Felix Mallard (Marcus), Sara Waisglass (Max), Diesel La Torraca (Austin), Jennifer Robertson (Ellen), Scott Porter (primarul Paul Randolph), Raymond Ablack (Joe) si multi altii.

Finalul dramatic al sezonului 2, in care Georgia este arestata la propria nunta dupa ce il sufoca pe Tom pentru a-i scuti familia de suferinte, pregateste terenul pentru un sezon 3 plin de tensiune. “Georgia trebuia sa omoare pe cineva, si trebuia sa fie in Wellsbury, Massachusetts”, a explicat Lampert. Howey a subliniat complexitatea personajului: “Viata Georgiei nu a fost niciodata simpla. De ce ar incepe sa fie acum?”

Lampert a mai mentionat ca sezonul 3 va aduce “noi obstacole, relatii si provocari” pentru duo-ul mama-fiica, intr-un mod inedit pentru serial. Cu sezoanele 3 si 4 la orizont, publicul poate astepta cu nerabdare continuarea povestii captivante a familiei Miller si a intrigilor din Wellsbury.