X

ELECTRICA: Informarile Oficiale de Ultim Moment dupa Momentele Critice din Weekend

ELECTRICA, furnizorul de energie cel mai mare din Romania cu aparoape 4 milioane de clienti, care beneficiaza de servicii in aproape 20 de judete din tara, spune ca in fata fortelor neimblanzite ale naturii, speranta unei comunitati sta adesea in mainile celor care nu ezita sa actioneze.

ELECTRICA a dezvaluit in mod oficial faptul ca,dupa dezastrul din 14 septembrie, electricienii sai, alaturi de echipele de coordonare si cu sprijinul autoritatilor, au demonstrat un simt profund al datoriei, punand pe primul loc binele comunitatii.

ELECTRICA subliniaza ca timp de peste 50 de ore neintrerupte, acesti profesionisti si-au depasit limitele fizice si psihice. Au infruntat ploaia, vantul, frigul si oboseala coplesitoare, avand un singur scop: restabilirea in siguranta a alimentarii cu energie electrica pentru consumatorii afectati.

“Suntem mandri de voi si va multumim pentru tot efortul!”, au transmis reprezentantii ELECTRICA, exprimandu-si recunostinta fata de angajatii care au depus un efort titan.

Dupa aproape 40 de ore de munca intensa, in conditii greu de imaginat, echipele operative ale Distributie Energie Electrica Romania (DEER), subsidiara ELECTRICA, cu sprijinul autoritatilor locale si judetene si al tuturor partilor implicate, au reusit sa restabileasca alimentarea cu energie electrica pentru peste 90% dintre locurile de consum afectate.

ELECTRICA: Informarile Oficiale de Ultim Moment dupa Momentele Critice din Weekend

“Dorim sa le multumim tuturor colegilor implicati in remedierea acestei situatii de criza, pentru efort, putere, determinare si rezilienta. Sunteti adevaratii eroi!”, au adaugat reprezentantii companiei ELECTRICA.

Aprecierea s-a indreptat si catre autoritati, pentru implicare si sprijin, comunicare permanenta si colaborare stransa in gestionarea situatiei. De asemenea, multumiri au fost adresate colegilor care au coordonat intreaga actiune si celor din celelalte sucursale ale DEER care s-au alaturat eforturilor.

In prezent, in judetul Galati, mai sunt nealimentate trei localitati—Cudalbi (partial), Vames si Costachi Negri—27 de posturi de transformare si un numar de 2.232 de utilizatori, cifra care, la primele ore ale diminetii, era de peste 25.000.

Echipele operative ale DEER continua sa actioneze pentru limitarea efectelor conditiilor meteo extreme si restabilirea alimentarii cu energie electrica. “Echipele noastre vor continua interventiile pana la alimentarea integrala a tuturor consumatorilor din zonele afectate”, au asigurat reprezentantii Electrica.

Mobilizarea exemplara a acestor oameni demonstreaza ca, in momente de criza, solidaritatea si dedicarea pot readuce normalitatea intr-o comunitate greu incercata.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 16, 2024, 2:11 PM 14:11

Disqus Comments Loading...