Netflix Anunta un Nou Film Spectaculos, Plin cu Vedete de la Hollywood

Netflix Anunta Nou Film Spectaculos Plin Vedete Hollywood

Netflix se pregateste sa incante publicul cu un nou film plin de suspans si umor, care are in centru unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood, filmarile terminandu-se pentru pelicula intitulata: “The Thursday Murder Club”. Bazat pe romanul bestseller al lui Richard Osman, filmul aduce pe ecrane o poveste captivanta despre un grup de pensionari care isi folosesc experienta si inteligenta pentru a rezolva crime misterioase.

Netflix spune ca filmul este regizat de catre Chris Columbus, cunoscut pentru succesul “Harry Potter si Piatra Filosofala”,si promite sa fie un adevarat deliciu pentru iubitorii genului. Distributia este una impresionanta, reunind actori de renume precum:

  • Helen Mirren (“The Queen”, “Gosford Park”) in rolul fostei spioane Elizabeth;
  • Pierce Brosnan (“GoldenEye”, “Out-Laws”) interpretandu-l pe fostul activist Ron;
  • Sir Ben Kingsley (“Gandhi”, “Povestea minunata a lui Henry Sugar si inca trei”) ca fostul psihiatru Ibrahim;
  • Celia Imrie (“The Best Exotic Marigold Hotel”, “The Diplomat”) in rolul fostei asistente Joyce.

Alaturi de ei, filmul ii mai include pe David Tennant, Daniel Mays, Naomi Ackie, Jonathan Pryce, Richard E. Grant si multi altii, completand o distributie de exceptie.

Netflix Anunta un Nou Film Spectaculos, Plin cu Vedete de la Hollywood

Netflix spune ca povestea urmareste un grup de prieteni dintr-un camin de batrani care se intalnesc in fiecare joi pentru a rezolva cazuri de crime nerezolvate. Totul ia o intorsatura neasteptata cand ajung sa fie implicati intr-un caz real de crima, punandu-si in pericol propriile vieti pentru a descoperi adevarul.

Avand in vedere ca Richard Osman a scris deja trei continuari ale romanului original—”Omul care a murit de doua ori”, “Glontul care a ratat” si “Ultimul diavol care a murit”—exista potentialul ca “The Thursday Murder Club” sa devina o noua franciza de succes pe Netflix.

Netflix a anuntat un film cu actori premiati si iubiti de public dau viata unor personaje memorabile, Chris Columbus aducand experienta sa vasta pentru a crea o atmosfera unica, ceea ce ne asigura un mix perfect de mister, umor si emotie care te va tine lipit de ecran.

“The Thursday Murder Club” este anuntat de catre Netflix ca o aventura plina de mister si rasturnari de situatie. Filmul va fi disponibil in curand pe Netflix, asa ca asigurati-va ca il adaugati in lista voastra de vizionare. Nu ratati sansa de a vedea cum un grup de seniori demonstreaza ca varsta este doar un numar atunci cand vine vorba de inteligenta si curaj.