BANCA Transilvania: 3 Importante Informari Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia Tuturor Clientilor Romani

BANCA Transilvania 3 Importante Informari Oficiale ULTIM MOMENT Atentia Tuturor Clientilor Romani

BANCA Transilvania, cea mai mare institutie financiara comerciala din Romania si Europa de Sud-Est, a decis sa publice multiple informari importante de ultim moment, cu care incearca sa surprinda din nou cu clientii prin campanii promotionale menite sa rasplateasca fidelitatea si implicarea clientilor sai in lumea digitala bancara.

BANCA Transilvania anunta, in primul rand, ca in perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2024, clientii care isi creeaza un card virtual BT Visa UNTOLD direct din aplicatia BT Pay vor intra automat in tragerea la sorti pentru premii de exceptie.

BANCA Transilvania spune ca printre premiile oferite se numara: 100 de abonamente la festivalul UNTOLD 2025; un weekend la o cabana cu un DJ surpriza; un iPhone 16 Pro; un MacBook; 5 iPad-uri; 10 vouchere la About You, in valoare de 500 de lei fiecare; 50 de casti JBL; si multe alte premii surpriza.

BANCA Transilvania: 3 Importante Informari Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia Tuturor Clientilor Romani

Aceasta initiativa vine in intampinarea celor pasionati de muzica si tehnologie, oferind oportunitati unice de a participa la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa si de a castiga gadget-uri de ultima generatie.

BANCA Transilvania, pentru cei care efectueaza plati cu telefonul folosind cardul Mastercard BT prin aplicatia BT Pay pana pe 6 octombrie, ofera sansa de a castiga o experienta de neuitat in Laponia, in valoare de 10.000 de euro. Indiferent daca esti in vacanta, in delegatie sau chiar in strainatate, cu BT Pay poti plati facturile usor si rapid, intrand astfel in cursa pentru aceasta destinatie de vis.

BANCA Transilvania, prin aceste campanii,isi reafirma angajamentul de a promova solutiile digitale si de a oferi clientilor sai beneficii care sa le imbunatateasca experienta bancara. Aplicatia BT Pay devine astfel nu doar un instrument util pentru gestionarea finantelor, ci si o poarta catre oportunitati unice si premii atractive.

author avatar
Redactia iDevice.ro