X

LIDL Romania isi Rasfata Clientii, Ce se Intampla in Magazine si ce da Gratuit

LIDL Romania, dupa o vara plina de reduceri pentru clientii din Romania,  vine cu o veste grozava pentru clientii sai, iar asta deoarece multiora le ofera sansa de a castiga o noua vacanta chiar dupa ce te-ai intors din concediu! Campania „Cea mai mare surpriza dupa vacanta e sa mai castigi o vacanta” le ofera romanilor posibilitatea de a intra intr-un concurs simplu si rapid, cu premii atractive.

LIDL Romania transmite ca procesul de inscriere este foarte usor si fara surprize neplacute. Iata ce trebuie sa faci pentru a participa: Plimba-te printre produsele Lidl disponibile in campanie, la fel cum ai naviga printre story-urile de vacanta ale prietenilor. Alege produsul care te duce cel mai mult cu gandul la vacanta perfecta. Introdu datele personale necesare si gata, esti automat inscris in concurs.

Premiile sunt cu adevarat atractive: un norocos va castiga o vacanta in Cappadocia, una dintre cele mai frumoase destinatii turistice din lume, cunoscuta pentru peisajele sale spectaculoase si baloanele cu aer cald. De asemenea, trei participanti vor primi kituri de vacanta, iar alti 20 de castigatori vor beneficia de vouchere Lidl in valoare de 300 de lei fiecare.

LIDL Romania, pe langa acest concurs, te rasfata si cu noi reduceri prin aplicatia Lidl Plus. Activeaza cupoanele disponibile din aplicatie inainte de a merge la cumparaturi si scaneaza cardul digital la casa de marcat pentru a beneficia de reducerile exclusive.

Oferta de luni include si o selectie speciala de produse pentru casa, perfecte pentru a mentine ordinea si organizarea. Nu rata ocazia de a-ti incepe urmatoarea vacanta cu Lidl! Inscrie-te in concurs si poti fi tu castigatorul unei excursii de neuitat.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 17, 2024, 12:41 AM 00:41

Disqus Comments Loading...