Romania: Raportarea Oficiala de ULTIM MOMENT a MAI si Aderarea Deplina la Schengen

Romania Raportarea Oficiala ULTIM MOMENT MAI Aderarea Deplina Schengen

Romania a publicat prin MAI un nou anunt foarte important, care arata de ce aderarea deplina la Schengen ar trebui sa se transforme in realitate cat mai curand, iar asta pentru ca nu mai putin de 34 de migranti ilegali au fost descoperiti la punctele de trecere ale frontierei cu Ungaria, la Nadlac I si II, ascunsi in masini inmatriculate in Turcia.

Romania descopera saptamanal zeci de persoane care incearca sa treaca ilegal granita cu Ungaria, problema fiind una cu care vamesii romani se confrunta in mod constant, dar faptul ca descopera atat de multe tentative de trecere ilegala a frontierei, este o dovada a faptului ca aderarea deplina la Schengen ar trebui sa ne fie permisa.

Romania se lupta de peste 10 ani de zile sa adere deplin la Schengen, insa din pacate Austria inca nu este convinsa de faptul ca indeplinim fara discutie toate conditiile pentru a face parte din acest sistem, dar poate ca toate aceste masuri pe care autoritaitle le pun in aplicare constant, ii vor schimba parerea lui Karl Nehammer.

“Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul PTF Nădlac și Nădlac II au depistat 34 de cetăţeni din Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în patru TIR-uri și două autoturisme. În acest sfârșit de săptămână, la PTF Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, trei cetățeni turci și doi români.

Aflați la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia, precum şi a unor autoturisme înmatriculate în România. Șoferii automarfarelor transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, mobilă, piese auto și un utilaj industrial pentru societăți comerciale din Germania și Franța.”

author avatar
Redactia iDevice.ro