X

DACIA Bigster va Beneficia de o Serie de Schimbari Majore ale DACIA in Romania

DACIA Bigster este pregatit sa intre in forta pe pieletele globale dupa prezentarea oficiala din 14 octombrie, insa inainte ca masina sa ajunga la clienti,  industria auto din Romania face un pas inainte, odata cu inaugurarea unei noi linii de vopsire la uzina DACIA, in urma unei investitii de 85 de milioane de lei.

DACIA anunta ca aceasta noua tehnologie moderna va avea un impact semnificativ asupra procesului de productie pentru toate modelele de masini fabricate de catre DACIA, insa cel mai mult va contribui la fabricarea noului SUV Bigster, un model care promite sa cucereasca piata europeana.

DACIA a dezvaluit ca noua linie de vopsire va schimba modul in care toate vehiculele sunt vopsite in timpul productiei. Folosind tehnologii avansate de automatizare, linia va reduce timpul necesar pentru fiecare masina si va imbunatati calitatea vopsirii, asigurand o protectie mai buna impotriva coroziunii si un finisaj mai uniform.

DACIA sustine ca aceasta investitie nu doar ca imbunatateste procesele, dar va creste si eficienta energetica, reducand impactul asupra mediului. Noua linie de vopsire este deosebit de importanta pentru productia viitorului model SUV Bigster, un vehicul care a atras deja atentia pasionatilor auto din Europa.

DACIA Bigster, cu un design robust si spatios, va aduce un plus de rafinament in gama DACIA, fiind un model destinat celor care doresc o alternativa mai accesibila la SUV-urile mai scumpe, dar fara compromisuri in privinta calitatii. Lansarea acestui model este asteptata cu mare interes, iar DACIA pariaza pe faptul ca imbunatatirea proceselor de vopsire va aduce un plus de durabilitate si estetica SUV-ului.

DACIA Bigster va Beneficia de o Serie de Schimbari Majore ale DACIA in Romania

Noua tehnologie de vopsire promite sa ofere un finisaj impecabil, de nivel premium, ceea ce va face ca Bigster sa fie nu doar atragator vizual, dar si foarte rezistent la uzura. Cu toate acestea, in spatele acestei modernizari tehnologice sta si o realitate mai putin placuta pentru unii dintre angajatii uzinei.

DACIA a confirmat ca linia de vopsire, fiind in mare parte automatizata, va conduce la o reducere a locurilor de munca in acest sector specific. Desi compania nu a oferit cifre exacte despre numarul de locuri de munca ce vor fi afectate, se estimeaza ca automatizarea va inlocui o parte din muncitorii care se ocupau manual de acest proces.

DACIA, pe termen lung, urmareste sa devina si mai competitiva pe piata europeana prin introducerea unor procese mai eficiente si mai ecologice. Noua linie de vopsire este doar unul dintre pasii pe care compania ii face pentru a ramane lider in segmentul de masini accesibile, dar de inalta calitate. DACIA Bigster va fi un pilon important al acestei strategii, fiind primul model major produs integral cu ajutorul acestei tehnologii noi.

DACIA continua sa evolueze, aducand inovatii in productie si adaptandu-se la cerintele pietei. Investitia de 85 de milioane de lei in noua linie de vopsire reflecta angajamentul companiei de a imbunatati constant calitatea vehiculelor sale, iar DACIA Bigster va fi exemplul perfect al acestei transformari.

Cu toate acestea, modernizarea vine si cu provocari, cum ar fi posibila pierdere de locuri de munca, o consecinta inevitabila a automatizarii tot mai crescute in industrie. DACIA isi propune sa isi mentina pozitia de lider pe piata, iar noua tehnologie de vopsire si lansarea Bigster sunt doar inceputul unei noi ere pentru producatorul auto roman.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 18, 2024, 9:17 AM 09:17

Disqus Comments Loading...